Winnaar ‘Different is Better’ award

Van linksboven naar rechtsonder: Darin El Houfi, Bilal Wahib, Casper Lemmen en Nikki Pommer (aka je favoriete fangirl)!

Zondag 13 januari vond de vijfde editie van De Jonge 100 plaats. Een lijst met de meest veelbelovende en inspirerende jongeren van 18 t/m 25 jaar, opgesteld door Ondertussen.nl in samenwerking met hoofdsponsor Lenovo.

In de vorm van een Sunday Brunch kwamen de genomineerden bij elkaar om te horen wie er met een award naar huis zou gaan binnen de categorieën Idols, Superhumans, Businesshero’s, Champions en Visionairs. Hoofdsponsor Lenovo kiest elk jaar uit alle genomineerden een bijzonder buitenbeentje die de Different is Better award in ontvangst mag nemen.

Different is Better

Met deze award wil Lenovo jongeren aanmoedigen die anders durven zijn en anderen inspireren om niet het geijkte pad te volgen. Ze vallen op doordat ze naar vooruitgang streven en niet ophouden tot de wereld een stukje beter is.

En ik mocht gisteren de Different is Better award in ontvangst nemen! Ik ben zó dankbaar om deze award te ontvangen – want het voelt voor mij als een beloning voor al het werk van afgelopen jaar. Een boek schrijven, een bedrijf opzetten. Het is een motivatie om nog groter te dromen en een bevestiging dat geen enkele droom te groot is.

Happy face tijdens de speech na de ontvangst van de award!

Ik ben alle mensen die op mij gestemd hebben én de moeite namen om een lief berichtje te schrijven waarom ik deze award verdien onwijs dankbaar voor alle moeite en support. We did it!!!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

11   39
7   71
19   55
15   89
31   55