Storyteller

Hoe val je nog op tussen alle reclames, marketinguitingen en merken? Door een ijzersterk verhaal te vertellen én te vermarkten. De eeuwenoude impact van storytelling blijft ook vandaag de dag relevant. Als ondernemer wil je daar gebruik van maken, zodat je je merk laat groeien op een manier die bij jou past. Een manier waar jouw doelgroep op aan gaat.

Met mijn 1-op-1 begeleiding leer jij als ondernemer je eigen verhaal te vertellen, te presenteren en stevig te vermarkten zodat je jouw doelen behaalt. Klaar voor de volgende stap met jouw merk?

HIER BEN JE KLAAR MEE... ✨

 • Urenlang naar een knippende cursor kijken zonder een woord op papier te krijgen… want wat heb jij nu echt te vertellen? Jouw kennis en ervaring is voor jou meer dan normaal. Stiekem weet je wel wat jou onderscheidend maakt, maar je weet er geen woorden aan te geven; 
 • Vandaag op de agenda: content schrijven. Realiteit: hmm, ineens lijkt dat ene klusje voor die klant best aantrekkelijk. Eindstand: één nieuwe zin op papier gezet en that’s it. Ach, volgende week weer een kans;
 • Het steekt af en toe als je ziet dat jouw conculega’s blijven posten op social media. O, daar is weer een blog van ze. Ja joh, doe er ook maar een podcast bij. Jij schiet voor jouw gevoel een beetje met losse flodders;
 • We moeten het natuurlijk ook niet overdrijven, want je business loopt. Echt, hoor. Maar je weet dat er nog veel meer uit te halen valt en daar ben je klaar voor;
 • Je weet hoe belangrijk content, strategie en storytelling voor de groei van je merk is maar je komt er nog niet lekker mee uit de verf. Tijd om het serieus aan te pakken. Maar de kans is groot dat je een ideeënkanon bent en dus ook regelmatig je business verder ontwikkelt. Bij elke verandering een tekstschrijver inhuren om jouw verhaal te vertellen? Nee, daar ben je liever zelf mee bezig;
 • Want, eigenlijk vind je het bedenken, maken en publiceren van content hartstikke leuk. Jij gaat erop aan als je aan je bedrijf mag werken. Daar wil je meer tijd voor, want je weet dat je er baat bij hebt. Dit is het moment om je verhaal kraakhelder neer te pennen, zodat je je de markt bestormt met jouw merk.

DIT IS WAT JE WILT... ✨

 • Een duidelijk merkverhaal op papier, waar je hooguit zo nu en dan iets aan tweakt, maar dat voor de rest ijzersterk staat;
 • Een verhaal waarmee je de rest van jouw merk laat groeien, omdat klanten precies weten waarom ze bij jou moeten zijn;
 • Je bent je bewust van jouw ultieme superpowers en weet ook hoe je deze inzet voor jouw positionering;
 • Je hebt de skills opgebouwd om op een effectieve manier storytelling in te zetten, waardoor je ook makkelijker content voor jouw socials, website, blogs en programma(‘s) schrijft;
 • Je kunt beter vanuit een strategisch oogpunt naar jouw merk kijken, zonder jouw creativiteit te verliezen;
 • Schrijven is binnen jouw business niet langer een hoofdpijn-dossier maar een van de leukste onderdelen om aan je bedrijf te werken.

ZIJ WERK(T)EN MET MIJ ✨

HET MERKMAKERS PROGRAMMA ✨

KICK-OFF

We starten onze samenwerking met een 2 uur durende kick-off. Dit is een absolute deep dive in jouw business. Met een uitgebreid vragenformulier komen we tot de kern van jouw boodschap.

VERHAAL

Wat is het verhaal dat jouw merk vertelt? Dankzij onze deep dive heb je antwoorden op vragen die jouw klanten mogelijk hebben. Met deze sessie leer je je eigen merkverhaal schrijven en presenteren.

SUPERHELD

Op basis van jouw merkverhaal ontdekken we jouw superpowers - waarom moeten klanten bij jou zijn? We gebruiken deze superpowers als basis om ook in de rest van je marketing op te vallen.

STRATEGIE

Hoe staat jouw contentstrategie erbij? Tijdens mijn traject kom je er niet meer mee weg om met losse flodders te schieten. We maken een duidelijk plan zodat jouw contentstrategie als een huis staat.

IMPLEMENT

Discover, develop en implement. We implementeren jouw strategie en meten tijdens deze sessie de eerste resultaten. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? We bespreken het samen en zo blijven we jouw strategie verbeteren.

content

We zijn nu bezig met het implementeren van jouw strategie. Dit is het moment dat we ook terugkijken naar wat er al is. Je ontvangt mijn uitgebreide feedback op content die al bestaat zodat je opvallender leert schrijven.

CONVERSIE

Je maakt jouw content met een doel. Je wilt je merk laten groeien, je expertstatus laten zien en jouw aanbod verkopen. Tijdens deze sessie duiken we dieper in op converterende content en zoeken we naar de juiste balans.

KICK-OUT

Tijdens de kick-out blikken we terug op onze samenwerking. Daarnaast bespreken we open lijntjes, om te kijken waar er nog gaten vallen. Samen maken we een actieplan voor na onze samenwerking om verder te gaan.

kennismaken ✨

In 2022 is copywriting een van de belangrijkste skills voor ondernemers. Je wilt het zelf kunnen: een verhaal vertellen, je merk strategisch laten groeien en de juiste contentstrategie ontwikkelen én implementeren. Met het 1-op-1 Merkmakers Programma ontvang je intensieve begeleiding waarmee je opvallender leert schrijven, marketing voert waar niemand van in slaapt valt en je merk laat groeien met een strategie die past bij jou.

Boek direct jouw kennismakingsgesprek met mij van ongeveer 45 minuten. Tijdens dit gesprek leggen we jouw pijnpunten vast en luister ik vooral goed om te ontdekken of we de juiste match zijn. Het Merkmakers Programma bestaat uit maar liefst 8 sessies, verspreid over 3 maanden. Van de eerste tot de laatste sessie ontvang je onbeperkt tussentijds mailsupport. Jouw investering is t/m november 2022, 1497 euro ex btw.