BOEKEN ALS SPREKER

Na de uitgave van mijn boek werd ik steeds vaker gevraagd als spreker. Achteraf gezien was dat een logische vervolgstap, gezien ik ook vóór de uitgave van mijn boek al regelmatig op een podium of voor een groep te vinden was.

Als spreker vertaal ik mijn expertise op het gebied van persoonlijke groei en innovatieve communicatie naar een bindend verhaal in combinatie met praktische tips

Vragen, opmerkingen, een offerte aanvragen of mij boeken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik kijk vrijblijvend met je mee en kijk graag hoe we talk, workshop of gastles vorm kunnen geven.

wAT JE KAN VERWACHTEN:

compleet verhaal

Als schrijver en storyteller is het vertellen van verhalen mijn tweede natuur. Ik weet het publiek te boeien en te interesseren met wat ik vertel – doordat ik van mijn kennis en ervaringen een vloeiend geheel maak.

praktische tips

In mijn verhaal verwerk ik praktische tips die meteen toepasbaar zijn voor het publiek. Zo komt de informatie die ik deel tot leven, met een positieve impact voor ieder.

humor

Een verhaal brengen met een gezonde dosis humor. Dat is mijn manier om een publiek te vermaken en te zorgen dat informatie optimaal wordt opgenomen. 

q&a

Tijdens talks, workshops of gastlessen bouw ik altijd ruimte in om vragen te stellen. De Q&A kunnen we in overleg op het juiste moment in het programma inbouwen.

VERSCHILLENDE WERKVORMEN

  • Talks (variërend van 20 tot 60 min)
  • Workshops (variërend van 60 tot 180 minuten)
  • Gastlessen voor scholen (variërend van 20 minuten tot 120 minuten)

INFORMATIE

  • Mijn tarief als spreker start vanaf €500,- exclusief btw. Dit is afhankelijk van tijdsduur, invulling programma en aanvullende wensen.
  • Voor scholen is er een aangepast tarief, vraag bij interesse even naar de mogelijkheden.
  • Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mijn talks en workshops, mocht je een specifieke wens hebben – kan ik altijd iets op maat maken uiteraard.

voorbeelden

VAN SCHOOLVERLATER NAAR SMAAKMAKER

In deze talk deel ik mijn eigen ondernemersverhaal hoe ik van schoolverlater een smaakmaker werd. Over hoe ik zelf uit mijn burn-out klom, mijn talenten ontdekte, een boek schreef en een bedrijf opzette. Deze talk wordt als een inspirerend verhaal beschouwd met praktische tips om ook zelf je dromen en doelen te realiseren.

VAN BURN-OUT NAAR BETER

In deze talk focus ik mij volledig op het ontstaan van mijn burn-out, hoe de woorden ‘druk’ en ‘perfectionisme’ de lading niet dekken en hoe andere oorzaken daarbuiten bijdragen aan het ontstaan. Daarnaast geef ik tips over hoe ik mijn eigen herstel zo effectief mogelijk inrichtte en hoe en waarom de reguliere zorg daarin ontbrak. Ik deel mijn ‘succesformule’ om blijvend uit een burn-out te komen en een gelukkiger, gezonder leven op te bouwen.

8 TIPS VOOR DUURZAAM GELUK

Deze talk is gefocust op het creëren van duurzaam geluk. Ik ontkracht de meest besproken fabels over geluk en laat het publiek zien hoe je dan wél geluk kunt ervaren vanuit jezelf – zonder daar externe motivatie voor nodig te hebben. Door mijn eigen zoektocht naar voren te brengen om met het publiek te levelen door herkenbare situaties aan te halen, ondersteunend met praktische, direct toepasbare tips is dit één van mijn favoriete talks om mee te inspireren en aan te zetten tot actie. 

WIJZE LESSEN WORKSHOP

Tijdens deze workshop neem ik het publiek mee in de wijze lessen waar ik over schrijf in mijn boek. We bespreken hoe je (zelf)bewuster in het leven kan staan door middel van duidelijke stappen én hoe je daarmee je impact op anderen kan vergroten. Ik geloof dat er in iedereen een wereldverbeteraar leeft – en tijdens deze workshop halen we het beste in elkaar naar boven.

INNOVATIEF COMMUNICEREN: EEN NETWERK DAT VÓÓR JE WERKT

In deze workshop (ook in kortere variant beschikbaar) deel ik mijn meest gebruikte tips om binnen twee jaar tijd een gigantisch netwerk op te bouwen. Ik deel de waarde van het opbouwen van een netwerk, daarnaast geef ik je duidelijke handvatten in hoe je optimaal relaties met mensen kan onderhouden en ervoor zorgt dat jouw netwerk voor je gaat werken.

CREATIEF SCHRIJVEN

Deze workshop geef ik regelmatig op scholen, waarbij de focus ligt op het verkrijgen van meer zelfinzicht door creatief te schrijven. Creativiteit heeft mij geholpen om mezelf optimaal te ontwikkelen. Het heeft mij zelfs zoveel positiefs gebracht, dat ik dit graag met anderen deel. Na de workshop lopen deelnemers met een non-fictie of fictief verhaal naar buiten én meer inzicht in zichzelf.

OMGAAN MET MULTIPOTENTIALISME

Multipotentialisme is nog steeds een term die niet veel mensen kennen. Best ironisch, want gigantisch veel mensen zijn een multipotentialist: iemand met meerdere passies. Helaas is onze maatschappij en zijn onze informatiebronnen nog niet voorbereid op hoe je effectief kan omgaan met multipotentialisme, zodat je het als talent kan inzetten in plaats van het als struikelblok te zien. Multipotentialisme optimaal benutten: dat leer je in deze talk/workshop.

Instagram

5   19
18   55
3   39
18   68
10   65