NIKKI BOEKEN ALS SPREKER

Op zestienjarige leeftijd werd ik voor het eerst gevraagd om een praatje te houden voor een groep van zeshonderd mensen: diploma-uitreiking. Vol enthousiasme stemde ik toe met deze kans, niet realiserende dat er op die avond meer dan twaalfhonderd ogen naar me zouden staren. We bereidden mijn praatje voor, ik klom het podium op en kreeg die zeshonderd mensen ook nog eens aan het lachen zonder dat ik flauwviel. Wat ik toen leerde? Dat spreken voor publiek mijn ding is en dat ik dankbaar ben dat het nu mijn werk is.

Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden die er zijn om mij als spreker te boeken voor jouw evenement, seminar, personeelsdag of incompany-training.

MIJN KEYNOTES

Ik bied vier verschillende keynotes aan als standaardaanbod. Bekijk hieronder wat je van deze keynotes kan verwachten. Staat wat je zoekt er niet bij maar zou je mij graag als spreker boeken? Soms ontwerp ik voor opdrachtgevers een keynote op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

VAN BURN-OUT NAAR BEWUST

In 2015 kreeg ik op zeventienjarige leeftijd een burn-out. Overspannen, schaamte en onmacht waren een paar woorden die mijn leven op dat moment beschreven. Bij de huisartsenpraktijk was er weinig idee van wat ze met een puber aan moesten die aangaf doodmoe te zijn. Ik besloot mijn eigen herstel vorm te geven – waardoor ik zelfstandig uit mijn burn-out kwam. Het geheime ingrediënt? Ik besloot me volledig te storten op persoonlijke ontwikkeling, en kwam op die manier op een pad van bewuster leven terecht. In deze keynote bespreek ik het ontstaan van mijn burn-out, de inzichten die ik opdeed en ook in mijn boek De wijze lessen van een twintiger bespreek, aangevuld met praktische tips tegen stress, slimmer werken en hoe je omgaat met mensen die een burn-out hebben. 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ALS VAK

Sinds de uitgave van mijn boek zet ik me actief in voor verbetering binnen het onderwijs. Dat doe ik door content te maken en het ontwikkelen van op maat gemaakte onderwijsprogramma’s. Het uitgangspunt van mijn programma’s is voorzien in het aanbod dat kinderen, jongeren en jongvolwassenen nodig hebben om te groeien. In mijn werk voor scholen, afwisselend van basisschool tot hogeschool kwam ik erachter dat één essentieel onderdeel ontbreekt: persoonlijke ontwikkeling. In deze keynote deel ik mijn visie op het huidige onderwijs, aangevuld met standpunten waarom persoonlijke ontwikkeling een vak zou moeten zijn. In overeenstemming met de opdrachtgever kunnen we ook de vraag beantwoorden hoe je dit idee als onderwijsinstelling kan implementeren.

MENSEN VOOR JE WINNEN: ZO LUKT ALLES

Op het moment dat ik mijn eerste boek uitgaf had ik een klein netwerk. Een paar honderd volgers op Instagram & LinkedIn – maar dat was het wel. Binnen twee jaar veranderde dat compleet. Ik mag samenwerken met indrukwekkende opdrachtgevers, verkoop wekelijks boeken en de media weet me te vinden. Twee jaar lang investeerde ik actief in het opbouwen van relaties met mensen, met succes: mijn netwerk werkt nu voor mij. Hoe dat kan? Ultiem relatiemanagement met als uitgangspunt good will opbouwen. Tijdens deze keynote leer ik je alles over effectief netwerken, de psychologie hierachter en mensen aan je binden.

succesvol falen

Op zeventienjarige leeftijd viel ik uit met een burn-out, en omdat dat voor mij als een enorm gezichtsverlies voelde besloot ik een bedrijf te starten. Dat ging natuurlijk mis en de acties die daarop volgden ook. Het kostte me ongeveer drie jaar om mijn ‘ding’ te vinden en dat ontdekte ik niet door op een stoel te zitten, maar door te proberen, te testen en op mijn plaat te gaan. De Succesvol Falen keynote vertelt mijn ondernemersverhaal en bespreekt de eerlijke weg naar succes. Een verfrissend tegengeluid op de prestatiemaatschappij met een compleet nieuwe kijk op werken, carrière maken, ondernemen én succesvol zijn.

partijen waar ik o.a. mee samenwerkte:

Foto gemaakt door Myrthe Hoekstra

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE LANG DUURT EEN KEYNOTE?

Dat verschilt per keynote. Het is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. In principe duurt een gemiddelde keynote 30-60 minuten, maar mijn lezingen zijn aan te passen van 15 tot 90 minuten. Dit besluiten we dus altijd in overleg! 

VOOR WIE SPREEK JE VOORNAMELIJK? 

Mijn publiek loopt uiteen. Ik heb in twee jaar tijd voor leerlingen, studenten, ambtenaren, professionals en ondernemers gesproken. Mijn keynotes zijn zo ingericht dat ze altijd aansluiten bij de doelgroep die bij de opdrachtgever hoort. Je mag er dus vanuit gaan dat wanneer je mij boekt, de keynote volledig is afgestemd op het (leer)niveau van het publiek.

KUNNEN EEN VOORGESPREK HEBBEN?

Natuurlijk! Je kan altijd vrijblijvend kennismaken, en als je hebt besloten mij te boeken hebben we altijd een gesprek (+/- 1 uur) om alles op elkaar af te stemmen. Dat kan telefonisch, maar je bent ook van harte welkom op mijn werkplek in Breda.

KOM JE WELEENS GRATIS SPREKEN?

Heel zelden. Ik krijg regelmatig verzoeken om gratis te komen spreken, maar daar moet ik bijna altijd nee tegen zeggen. Het is wel mogelijk om als organisatie of bedrijf 100 boeken in te kopen van mijn boek De wijze lessen van een twintiger, dan krijg je een gratis lezing naar keuze. Meer weten over deze deal? Bekijk dan deze pagina. 

WAT VOOR APPARATUUR HEB JE NODIG? 

Ik breng zelf een klikker mee. Een microfoon is handig, maar hoeft niet. Voor sommige locaties is het echter belangrijk dat er een microfoon aanwezig is vanwege de akoestiek van de ruimte en indeling van de zaal. De slides van mijn presentaties maak ik in Google Presentaties. Deze kan ik van tevoren doorsturen of openen op locatie. Het is dus wel belangrijk dat jullie een laptop met wifi en beamer beschikbaar hebben voor deze slides. Al kan ik deze naar voorkeur ook weglaten en mijn optreden zo houden.

WERKEN MET NIKKI

EXPERT

Met regelmaat verschijn ik als expert in de media. Er werden al meerdere artikelen voor kranten en online platformen geschreven. Daarnaast kun je mij ook in video’s voor platformen zoals Kamer van Koophandel, 3FM en MIND Young Studio zien. Ook op de radio kun je me zo nu en dan voor een interview horen, of je zet een podcast op waar ik te gast ben. Of je luistert mijn eigen podcast. 😉

INSPIRERENDE SPREKER

Inmiddels mocht ik drie awards achter mijn naam bij schrijven en heb ik al meer dan zeven andere nominaties gekregen. Mijn levensmotto is dat jezelf zijn het enige en het beste is dat je kan zijn – en dat komt in mijn keynotes, boeken, blogs, podcast en de andere content die ik maak terug. Meer ontdekken over wie ik ben, waar ik vandaan kom en hoe ik in het leven sta?

TARIEF

Mijn tarief als spreker kent een prijsrange van €400 – €600. Dit is exclusief reiskosten per opdracht en afhankelijk van tijdsduur, inzet en aanvullende wensen van de opdrachtgever. Op maat gemaakte keynotes in opdracht kunnen van deze prijsrange afwijken. Wil je dat ik een halve of hele dag blijf? Dat kan zeker, maar dan moeten we eventjes opnieuw over het tarief kletsen.

Instagram

3   39
3   43
5   43
10   60
5   63