BOEKEN ALS SPREKER

Op zestienjarige leeftijd werd ik voor het eerst gevraagd om een speech te geven tijdens de diploma-uitreiking van de middelbare school. Enthousiast was ik zeker, nerveus natuurlijk ook. Totdat ik voor zeshonderd bezoekers mocht speechen en me dat goed afging, kwam ik erachter dat op een podium staan één van de dingen is die ik het liefste doe. In de jaren die volgde deed ik zo nu en dan wel eens een praatje voor groepen, maar de real deal kwam na de uitgave van mijn boek.

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn expertises, opdrachtgevers, voorbeelden en praktische informatie van wat je kan verwachten als je mij als spreker boekt voor je seminar, event of inhouse day.

MIJN EXPERTISES

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Met jarenlange verdieping, een eigen boek, blog en ruime ervaring als spreker/trainer is persoonlijke ontwikkeling één van mijn expertises. Ik weet als geen ander hoe je je eigen patronen leert herkennen, leert doorbreken en hoe je je onderbewustzijn opnieuw programmeert. Persoonlijke ontwikkeling kent meerdere thema’s, dus denk hierbij aan: mindset, burn-outs, geluk, stressmanagement en productiviteit.

COMMUNICATIE

Als communicatiestrateeg mocht ik door de jaren heen geweldige mensen zowel intern als extern begeleiden naar een betere communicatiestrategie. Tijdens mijn communicatie gerelateerde keynotes heb ik het over het opbouwen van een gigantisch netwerk, relatiemanagement, conceptontwikkeling en een duidelijke on- en offline communicatiestrategie.

SAMENWERKINGEN

voorbeelden

Foto gemaakt door Myrthe Hoekstra

WIJZE LESSEN SESSIE 

Deze sessie is een verlengstuk van mijn boek. Tijdens de sessie vertel ik uiteraard hoe mijn boek tot stand is gekomen en wat het doel hiervan is. Daarbij deel ik ook de belangrijkste levenslessen uit mijn boek, die je leven per direct een stuk leuker, betekenisvoller en vrijer maken. Deze sessie dient als een inspirerende en interactieve keynote waarbij het publiek met goede energie en enthousiasme de zaal verlaat. 

VAN BURN-OUT NAAR BEWUST

Op zeventienjarige leeftijd een burn-out krijgen was vijf jaar geleden een taboe. Zelfs onder volwassenen was het een onderwerp waar moeilijk over gesproken werd. Anno 2020 is het hebben van een burn-out eerder vanzelfsprekendheid dan een uitzondering. Hoe komt het toch dat we massaal gebukt gaan onder prestatiedruk? In deze keynote neem ik je mee naar het ontstaan van mijn eigen burn-out, mijn visie op herstel en hoe vooral jij kan voorkomen dat je hetzelfde (nog een keer) meemaakt. Aangevuld met praktische tips inzichten die je helpen om anders tegen stress aan te kijken & je productiviteit te verhogen. 

INNOVATIE IN HET ONDERWIJS: PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ALS VAK

Waarom leren we op school van alles over de wereld om ons heen, maar bijna niks over onszelf? Hoe kunnen we verwachten dat kinderen en jongeren de wereld leren begrijpen als ze niet begrijpen hoe hun gedachtes, emoties en overtuigingen werken? Dat het onderwijssysteem verouderd is, daar zijn we het (bijna) allemaal mee eens. Maar wat zijn mogelijke oplossingen? In deze keynote deel ik mijn visie op het hedendaagse onderwijssysteem en lever ik oplossingen aan om dit ten goede te veranderen. Ik werk vanuit mijn ervaringen als leerling en trainer die regelmatig voor de klas staat en alternatieve programma’s voor het onderwijs ontwikkeld.

DE PSYCHOLOGIE ACHTER NETWERKEN 

Elke week naar een netwerkborrel om ongemakkelijk met een glas wijn op de bitterballen te wachten? Nah, niet mijn ding! In deze keynote vertel ik je de meest effectieve manieren om binnen een korte tijd een sterke relatie met iemand op te bouwen voor de groei van je bedrijf of carrière – praktisch, handig en duidelijk.

SUCCESVOL FALEN

Streven naar succes lijkt in de hedendaagse maatschappij een obsessie te worden. Maar succes is niet zo moeilijk, hard te bereiken als dat iedereen vaak voor doet komen. Deze keynote is een verfrissende tegenpool van alle “hard werken, succesvol zijn” verhalen. Inzichten voor de juiste mindset, een tegengeluid voor perfectionisme en genieten van de reis in plaats van gefixeerd zijn op het resultaat.

PRAKTISCHE INFORMATIE

GESPREK

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur me gerust een mailtje. Daarnaast kunnen we altijd vrijblijvend telefonisch kennismaken. Wanneer je ervoor kiest om mij te boeken als spreker, is het altijd mogelijk om een voorgesprek te plannen (telefonisch) om de wensen en uitvoering te bespreken. Je bent ook van harte welkom op mijn werkplek in Breda.

TARIEF

Mijn tarief als spreker ligt tussen de €500 – €750 exclusief btw per opdracht. De definitieve prijsopgave is afhankelijk van tijdsduur, inzet en aanvullende wensen die jullie als organisatie hebben. Mijn keynotes worden verdeeld in de tijd span van 15-30 min, 30-60 min en 60-90 min. 

UITVOERING

Wat kun je van mij verwachten als spreker? Duidelijkheid, meedenkend vermogen en vooral veel enthousiasme. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en denk dan ook graag actief mee van de invulling van de keynote. Het is voor mij belangrijk dat de keynote feilloos aansluit op jullie programma. 

Instagram

7   42
12   57
16   56
15   70
9   56