BOEKEN ALS SPREKER

Als zestienjarige tiener werd ik gevraagd om een speech te geven tijdens mijn diploma-uitreiking voor zeshonderd man. Weken was ik nerveus voor dat bewuste moment. Niet vanwege angst, maar vanwege enthousiasme. Sinds deze speech wist ik het zeker: wat ik ook doe, ik wil op het podium staan

Vanaf dat moment bleef ik zo nu en dan het podium beklimmen. De echte doorbraak als spreker kwam nadat ik mijn boek uitgaf. Door heel het land deel ik wekelijks mijn verhaal, ervaringen en expertises. Je boekt mij dan ook als spreker voor keynotes, lezingen en (korte) gastlessen.

MIJN EXPERTISES

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Met jarenlange focus op persoonlijke ontwikkeling en een autobiografisch zelfhulpboek op twintigjarige leeftijd is persoonlijke ontwikkeling duidelijk één van mijn expertises. Ik weet hoe je als mens jezelf beter leert kennen, je eigen patronen doorbreekt en vooral hoe je vrijer en blijer in het leven komt te staan.

(JONG) ONDERNEMERSCHAP

Ondernemen is populair. Zowel onder jongeren als volwassenen is het starten van een eigen bedrijf één van de grote dromen. Met vier jaar ondernemerschap in mijn rugzak weet ik hoe je succesvolle concepten ontwikkeld, innovatieve verdienmodellen lanceert én over welke mindset je moet beschikken voor een sterk, groeiend bedrijf.

CREATIVITEIT

Schrijven was van jongs af aan al mijn ding. Toen ik op vijftienjarige leeftijd het platform Wattpad ontdekte: een plek waar je gratis verhalen kon uploaden en lezen – was ik helemaal verkocht. Out-of-the-box denken, inspiratie opdoen en persoonlijke blokkades overwinnen horen dan ook absoluut bij mijn favoriete bezigheden.

SAMENWERKINGEN

voorbeelden

Foto gemaakt door Myrthe Hoekstra

VAN DROP-OUT NAAR SMAAKMAKER

Nadat ik mijn mavo-diploma haalde, stroomde ik door naar havo. Cognitief ging dat fantastisch, emotioneel een stuk minder. In 2015 besloot ik te stoppen met school vanwege een burn-out. Weinig mensen begrepen dat. In 2019 werd ik uitgeroepen tot Bredase Smaakmaker. In deze talk deel ik mijn eigen ondernemersreis, praat ik over ontdekken wat je écht wil en het bewandelen van je eigen pad.

VAN BURN-OUT NAAR BEWUST

Op zeventienjarige leeftijd een burn-out, dus. Ik maakte de keuze om te stoppen met school zodat ik aan de slag kon met het veranderen van mijn leefstijl. Dat deed ik door ervoor te kiezen om niet in de reguliere zorg te herstellen, maar mijn volledige focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze talk vertel ik hoe ik in mijn burn-out terechtkwam en daar eigenhandig uitkwam. Aangevuld met praktische tips voor burn-out preventie, stressmanagement en slimmer werken.

WIJZE LESSEN MASTERCLASS

In de huidige maatschappij houden we ons steeds meer bezig met persoonlijke ontwikkeling & bewustzijn. Daarom ontwikkelde ik de Wijze Lessen Masterclass waarin ik de belangrijkste takeaways uit mijn boek met het publiek deel. Om blijer, vrijer en betekenisvoller in het leven te staan. Met duidelijke tips, inzichten en levenslessen. 

NETWERKEN 2.0

Het maakt niet uit wie je bent, het gaat erom wie je kent. Oké, het is natuurlijk ook belangrijk wie je bent – maar als jij de beste bent in wat je doet maar niet het juiste netwerk hebt kom je niet waar je wil komen. In twee jaar tijd bouwde ik een gigantisch netwerk op (on- en offline). Dat leverde mij klanten, boekverkopen, publicaties, nominaties en awards op. Met deze talk deel ik mijn geheimen om door middel van persoonlijk contact overal te komen waar je wil. 

SUCCESVOL FALEN

Ondernemen is vallen opstaan. Uit je comfortzone komen, keer op keer. Het kan fantastisch goed gaan, maar ook finaal misgaan. Voordat ik op het punt kwam waar ik nu ben is er van alles mis gegaan. Ik spreek er graag over – omdat ik geloof dat falen de bouwstenen zijn van succes. In deze talk deel ik mijn tips & inzichten voor een sterke ondernemersmindset en verbreek ik het taboe op falen.

praktische informatie

Tarief

Mijn tarief als spreker start vanaf €500,- exclusief btw en reiskosten per opdracht. Dit is afhankelijk van de duur, inzet en aanvullende wensen. 

Vrijblijvend advies

Ik kijk graag met je mee naar de invulling van het programma en hoe ik daar het beste op aan kan sluiten. Dit kunnen we tijdens een telefonisch gesprek bespreken, maar jullie zijn ook uiteraard welkom bij mijn werkplek in Breda.

Instagram