Spreekt

Als spreker spreek ik over merkstrategie, communicatie en bedrijfscultuur. Op deze pagina vind je drie keynotes waarmee ik rouleer. Ben je op zoek naar iets specifieks dat je hier niet vindt?

Stuur mij gerust een e-mail om samen te ontdekken of we een samenwerking op kunnen zetten. Mijn stijl als spreker is direct, praktisch en interactief. Ik ben dol op goede verhalen met theoretische onderbouwing.

DIT MAG JE VERWACHTEN ✨

  • Mijn keynotes duren meestal rond de 45 – 60 minuten. Het is ook mogelijk om deze tijd in te korten naar 30 minuten of te verlengen naar 90 minuten. Ben je op zoek naar workshop? Neem contact met mij op voor een maatwerk workshop.
  • Mijn presentaties maak ik in Canva, dus op locatie is een laptop met wifi fijn. Al kan ik ook presenteren zonder slides, dus dit kan in  overleg besproken worden.
  • Een microfoon is handig tijdens het presenteren, maar dat is afhankelijk van de akoestiek van de ruimte en grootte van de groep. Ik kan ook zonder microfoon presenteren. Dit bespreken we in overleg.
  • Mijn tarief voor een sprekersklus is 1200 euro ex. btw. Ik ben een dagdeel beschikbaar voor jouw event. Dat is dus inclusief keynote, maar je kunt er ook aan denken mij bijvoorbeeld bij een panelgesprek of Q&A in te zetten. Dit tarief is inclusief reiskosten en reistijd.
  • Mijn keynotes zitten vol met praktische tips, inzichten en verhalen. Ik ben niet van statische grafieken, al ben ik wel van de theoretische onderbouwing. Ik zoek naar de juiste balans van sterke verhalen, theoretische onderbouwing en praktische tips.
  • We hebben altijd een intensief voorgesprek waarin ik alles wil weten over jouw wensen en de doelgroep. Dit gebruik ik als de basis voor de verdere uitwerking van mijn keynote. Ook na de keynote blikken we terug op hoe het is gegaan om samenwerking rond te maken. Dit proces is bij het tarief inbegrepen.

Mijn keynotes

Foto: Ernie Buts

DE KERN VAN EEN MERK

Deze keynote is uitermate geschikt voor ondernemers en professionals die bezig zijn met het bouwen van een (persoonlijk) merk. Aan de hand van toffe voorbeelden en verhalen leg ik uit hoe een goed merk in elkaar steekt en hoe je dit zo efficiënt mogelijk opbouwt voor jezelf. Doel? Een positieve impact maken.

SCOREN MET LINKEDIN

Hoe richt je jouw LinkedIn-profiel goed in zodat er carrièrekansen ontstaan of nieuwe leads binnenkomen? Welke content zorgt ervoor dat je opvalt? Deze keynote is uitermate geschikt voor ondernemers en professionals die willen scoren met LinkedIn om hun doelen te bereiken. Je kunt na de keynote direct aan de slag.

ZO WERKEN MENSEN

Tijdens deze keynote combineer ik mijn kennis over psychologie en mijn eigen ervaringen als ondernemer. Thema? Hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt als ondernemer of professional. Wat is er nodig om lange termijn relaties op te bouwen met klanten, collega’s of andere belanghebbenden?

Zij gingen je voor ✨

Neem contact op

Interesse om mij al spreker te boeken voor jouw event, seminar of inhouse day? Vertel me meer over het plan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 👇🏻