NIKKI ALS SCHRIJVER

Ik durf niet te zeggen dat ik van jongs af aan al van schrijven hield. Sterker nog, tot mijn vijfde levensjaar kon ik niet zelf schrijven. Verhalen creëren vond ik fantastisch, maar mijn moeder moest met pen en papier deze verhalen naar tekst vertalen. Ik was en ben een beelddenker, waardoor ik de link met woorden en zinnen niet kon leggen. Nadat ik een paar keer bijles kreeg viel het kwartje. En die viel goed!

Nadat het kwartje viel en ik op school uitblonk op het gebied van taal, zette ik pas op de middelbare school serieuze stappen als schrijver. Wel op de zolderkamer, natuurlijk. De verhalen die ik online plaatste op het platform Wattpad werden meer dan honderdduizend keer gelezen. Uiteindelijk resulteerde deze ontwikkeling in het schrijven van twee boeken (and more counting) en in een carrière als freelance tekstschrijver. 

In de tussentijd mocht ik al behoorlijk wat teksten schrijven voor mezelf, opdrachtgevers en mijn boeken natuurlijk. Van social media content tot aan redactionele teksten. Ontdek op deze pagina meer over mijn schrijfwerk. Zin in een leuke samenwerking? Stuur me een berichtje of mailtje.

EEN OVERZICHT VAN MIJN SCHRIJFWERK

BOEKEN

Dit is een overzicht van de boeken die ik heb geschreven en heb uitgegeven. Momenteel zijn beide boeken niet beschikbaar voor de verkoop, omdat ik bezig ben met het herschrijven van de manuscripten. Daarnaast werk ik ook veelal aan ander vrij schrijfwerk, zoals nieuwe manuscripten en artikelen die verschijnen op mijn blog. Never a dull moment. 

FREELANCE TEKSTSCHRIJVER

Als freelance redacteur ben ik beschikbaar voor het schrijven van artikelen voor online platformen of gedrukte media. Zo schreef ik voor BredaVandaag, het online platform Lifejunkie en Indebuurt – een onderdeel van DPG Media. Mijn grootste kracht is van kennis en ervaring toegankelijke, behapbare content maken. Content die raakt en inspireert. Dat doe ik ook door het schrijven van social media- en websiteteksten voor uiteenlopende opdrachtgevers.