SAY NIK

Met SAY NIK breng ik mijn persoonlijke missie tot leven: een bijdrage leveren aan het bewuster maken van de wereld. Dit begon door de uitgave van mijn boek De wijze lessen van een twintiger, waarmee ik de lessen bundelde die ik leerde tijdens mijn bewustwordingsproces.

Mijn bedrijf ontwikkelde zichzelf. Door na de uitgave van mijn boek van alles te doen en te proberen, werd mijn missie steeds helderder. SAY NIK staat voor inspiratie, groei en bewustzijn. Op elke mogelijke manier.

Zo ontvang je via de SAY NIK guide wekelijks de beste tips op het gebied van persoonlijke groei. Als spreker huur je mij in voor keynotes, workshops of gastlessen. Ik deel op die manier voor publiek mijn expertise op het gebied van persoonlijke groei en effectieve communicatie.

En last but not least: als trainer organiseer ik workshops voor mijn eigen community. Uiteraard ook op het gebied van persoonlijke groei & bewustwording. Het huidige aanbod bekijken doe je hier. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? En wekelijks tips over persoonlijke groei ontvangen? Schrijf je dan in voor de SAY NIK guide.

JA, HIER MET DIE GUIDE!

Instagram

11   39
7   71
19   55
15   89
31   55