SAY NIK

Mijn bedrijf SAY NIK heeft één heldere missie voor ogen: mensen in beweging brengen tot het ontwikkelen van zichzelf. Omdat een ontwikkeld mens zich automatisch ook meer verbindt tot andere mensen én zich inzet voor een betere wereld. Samen maken we dat mogelijk. 

HOE SAY NIK DAT DOET

Met SAY NIK bied ik een gevarieerd aanbod aan workshops en trainingen. Deze steken op een inspirerende en educatieve wijze in op de kennis, ervaring en skills die je nodig hebt in de 21ste eeuw voor een fijn, gelukkig en duurzaam (werk)leven. Geen shortcuts naar kortstondige vreugde, maar bouwen aan iets dat (sociaal) duurzaam is. 

De workshops en trainingen die ik ontwikkeld heb vullen het gat van wat we niet leren op school, tijdens het opgroeien of op de werkvloer – maar wat wél essentieel is om een sterke persoonlijkheid te ontwikkelen. 

Omdat onze wereld constant in beweging staat, staat innovatie binnen mijn bedrijf voorop. Ik zoek naar de aanknopingspunten van waar de behoefte van de mensen om mij heen ligt. Daarnaast kijk ik naar belangrijke, relevante skills die je nodig hebt om optimaal te excelleren als professional.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE

Omdat ik geloof dat een betere wereld bij onszelf begint. Omdat de meest duurzame vorm van persoonlijke ontwikkeling pas tot stand komt als je vanbinnen naar buiten werkt en niet andersom. Wij zijn de belangrijkste tool om verbetering in de wereld om ons heen tot stand te brengen – en daarom is het ook zo belangrijk dat we ons optimaal kunnen ontwikkelen. Lees hier meer over mij en mijn achtergrond.

AANBOD

Met SAY NIK werk ik voor scholen, maatschappelijke dienstverleners en het bedrijfsleven. SAY NIK heeft een eigen aanbod, maar ik word regelmatig ingehuurd om op maat gemaakte workshops en trainingen te ontwikkelen en te geven. 

VOOR WIE

SCHOLEN

Wat zijn thema’s die onder jongeren spelen? Als gastdocent en peer educator sta ik met regelmaat voor deze doelgroep. Maar dat niet alleen: ik sta ook nog middenin de doelgroep, waardoor ik een unieke inzage heb van wat er werkelijk onder jongeren speelt. Met mijn eerdere gastlessen stak ik in op de volgende uitgangspunten: persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, creativiteit en het vergroten van de sociale cohesie onderling.

MAATSCHAPPELIJKE DIENSTVERLENERS

Vanwege mijn connectie met de doelgroep jongeren ben ik ook vaak aan de andere kant te vinden: in gesprek met maatschappelijke dienstverleners. Door deze ervaringen met beide doelgroepen vertaal ik naar maatschappelijke dienstverleners wat er nodig is om jongeren te bereiken, te betrekken en te begeleiden. Dit doe ik door  trainingen te geven op het gebied van bijvoorbeeld social media.

BEDRIJFSLEVEN

Professionals help ik zichzelf te ontwikkelen door een aanbod dat helpt bij burn-out preventie, stressmanagement en productiever werken. Daarnaast focus ik me tijdens trainingen voor het bedrijfsleven ook op het vergroten van werkplezier, teambuilding en individuele groei. Precies wat de hedendaagse professional nodig heeft om te groeien, te bloeien en optimaal te functioneren. 

DE MOGELIJKHEDEN

EEN WORKSHOP OF TRAINING BOEKEN

Een workshop of training boeken voor op school, bij een maatschappelijke dienstverlener of voor het bedrijfsleven is natuurlijk altijd mogelijk. Sterker nog: ik ben onwijs enthousiast om in samenwerking met jullie organisatie te treden! SAY NIK biedt een eigen aanbod aan voor de verschillende doelgroepen waar ik voor werk. Informatie over dit aanbod opvragen? Scroll naar de onderkant van deze pagina om in contact te komen.

MAATWERK WORKSHOPS EN TRAININGEN

In opdracht van organisaties ontwikkel ik onderwijstrajecten, workshops en trainingen volledig afgestemd op de behoeftes van de organisatie waarvoor ik werk. Na ons eerste contactmoment ga ik graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken – om vervolgens aan de slag te gaan.

PROJECTEN

ONDERWIJSTRAJECT: HET SCHRIJFATELIER

In samenwerking met Graaf Engelbrecht ontwikkelde ik voor de jaarlijks terugkerende activiteitenweek Het Schrijfatelier. Het Schrijfatelier bevat gastlessen voor alle leerniveaus in de brugklas, atheneum 2, atheneum 3 en atheneum 4. Tijdens Het Schrijfatelier leren leerlingen van elke leeftijd zichzelf persoonlijk te ontwikkelen door middel van creativiteit – ofwel door te schrijven. 

WORKSHOP: VLOGGEN

Friend4Friend koppelt jonge Nederlanders aan nieuwkomers met een niet-Nederlandse achtergrond. Door middel van een programma van zes maanden gaan zij in koppels vrijwilligerswerk doen of zetten ze zelf een project op. Om de jongeren op een spontane, laagdrempelige manier kennis te laten maken ontwikkelde ik een workshop vloggen. 

WERKEN MET SAY NIK

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die SAY NIK biedt? Via de knop hieronder kom je in contact met mij. Via die weg kun je de catalogus opvragen van de workshops en trainingen die SAY NIK aanbied voor scholen, maatschappelijke dienstverleners en het bedrijfsleven. 

Daarnaast kunnen we ook vrijblijvend in contact treden voor het ontwikkelen van een maatwerk workshop of training voor jouw organisatie of bedrijf. Op contactverzoeken probeer ik binnen uiterlijk 48 uur te reageren. Gaan wij samen aan de slag?

Instagram