SAMENWERKEN, HOE DAN?

Samenwerken, dat doe ik graag! Maar ik hoor je denken: hoe dan? Op welke gebieden kunnen we tot een samenwerking komen en hoe ziet zo’n samenwerking er dan uit? Ik ga het je op deze pagina haarfijn uitleggen.

Zet mij in als schrijver

Goh, had ik al verteld dat ik dol ben op schrijven? Volgens mij nog niet, dus bij dezen! Ik ben dol op schrijven en help je dan ook graag met het concreet op papier zetten van wat jij de wereld in geschreven woord wilt vertellen.

Er zijn natuurlijk duizenden vormen waarop je een tekst kan insteken, maar hieronder de meest voorkomende teksten die ik voor je kan schrijven:

  • Artikelen of blogs
  • Social media berichten
  • Websiteteksten

Ben je op zoek naar een artikel of blogs op het gebied van persoonlijke groei of ondernemerschap? I’m your girl. Of is je website toe aan een flinke opfrisbeurt en kan je social media pagina ook wel een schepje sprankels gebruiken? Hit me up!

Een prijsindicatie is lastig om direct te geven, omdat elke opdracht anders is. Mijn uurtarief als schrijver bedraagt €55,- exclusief btw en ik maak met alle liefde en plezier een offerte op maat voor je.

Zet mij in als communicatiestrateeg

Inmiddels mocht ik vanuit meerdere rollen organisaties en collega-ondernemers adviseren over de inzet van betekenisvolle, innovatieve communicatie. Einddoel? Een frisse wind met zicht op het afrekenen met stoffige imago’s en het optimaliseren van je klantrelaties.

Op welke gebieden ik dan vooral advies geef? Denk aan storytelling, conceptontwikkeling, (personal) branding en social media. Ik help je bijvoorbeeld met het inzetten van storytelling voor je bedrijf, help je met het ontwikkelen van een ijzersterk concept, bouw samen aan je (persoonlijke) merk of help je te groeien op social media door kwalitatieve content.

Als communicatiestrateeg heb ik de #sensationelesessies in het leven geroepen, waarin ik je of binnen 1,5 uur help met het beantwoorden van je vragen of binnen 3 uur help een concrete strategie op poten te zetten. Hoe kun je die sessies voorstellen? Nou, zo dus:

INSPIRATIESESSIE
  • 1,5 uur samen aan de slag om jouw vragen te beantwoorden
  • Voor het gesprek krijg je een vragenlijst zodat ik een korte analyse kan maken
  • Na het gesprek krijg je van mij binnen 5 dagen een samenvatting, aangevuld met tips of follow-ups

Een inspiratiesessie boeken? Geweldig! Je boekt een inspiratiesessie voor €154,- exclusief btw.

BREAK-OUT SESSIE
  • 3 uur aan de slag om een duidelijke strategie te creëren
  • Voor het gesprek stuur ik je een vragenlijst voor het maken van een analyse
  • Na het gesprek ontvang je van mij binnen 3 dagen de concrete strategie uitgewerkt met aanvullende tips of follow-ups

Een break-out sessie boeken? Joehoe, tof! Je boekt een break-out sessie voor €285,- exclusief btw.

Ik streef ernaar om na je boeking binnen 24 uur contact met je op te nemen om een sessie in te plannen. Nog wat praktische informatie: sessies vinden online plaats of in Breda. In principe zijn de sessies 1-op-1, maar mocht je met meerdere deelnemers aan willen sluiten – laat me dat dan van te voren even weten.

KAN IK OOK COMMUNICATIEPROJECTEN AAN JE UITBESTEDEN? OF BEN JE BESCHIKBAAR VOOR LANGERE ADVIESTRAJECTEN?

Ja, absoluut! Als je er nu zelf bijvoorbeeld helemaal geen zin in hebt om social media actief bij te houden of je geen idee hebt hoe je dat nieuwe concept moet lanceren – dan help ik je graag. Ook voor langere adviestrajecten ben ik beschikbaar. Ik wil je vragen of je contact op wilt nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.