Ontdek mijn werk

Ik ben natuurlijk erg trots op mijn werk. Bekijk hier een overzicht van ondernemers en bedrijven waarmee ik samenwerk als (uitvoerend) merk marketeer. 👩‍💻 

PORTFOLIO

Een greep uit de ondernemers met prachtige bedrijven waarmee ik samenwerk. 👇 

Werving & selectie

Voor LEF Recruitment ontwikkel ik de marketingstrategie, schrijf ik blogs voor de website, maak ik persoonlijke content voor teamleden en ben ik een strategiebewaker.

ZORGINNOVATIE

Voor Beleefpaneel schrijf ik blogs, journalistieke producties, content voor social media en denk ik mee over de merkstrategie door o.a. actief pr en LinkedIn in te zetten.

COACHING

Ik mocht strategisch meedenken met hypnose coach Anne Neijnens over haar content, tone of voice, de persona's en de inzet van Instagram voor de opbouw van haar persoonlijke merk.

JOURNALISTIEK

Voor BredaVandaag schreef ik een journalistieke productie over een bijeenkomst van de gemeente met bewoners uit de wijk voor een begrotingsevent. Ik was aanwezig en schreef een verslag.

ONDERWIJS

Samen met docent Communicatie Raimke Groothuizen, werkte ik aan het schrijven en uitgeven van haar boek. Het boek haalde de Managementboek Top 100-lijst.

NON-PROFIT

Voor het project ZomerOndernemer in Breda dacht ik strategisch mee over de marketing. Daarnaast maakte ik content, bracht ik samenwerking voort en gaf ik presentaties.

HUIDVERBETERING

Voor Momento Huidverbetering schreef ik nieuwe websiteteksten en schrijf ik op maandelijkse basis content voor Instagram. Daarnaast denk ik mee over marketing.

RECRUITMENT

Voor Expert in Recruitment - een productiebureau voor recruitmentmarketing, schrijf ik over trends en thema's binnen recruitment. Ik beheer ook LinkedIn.

werving & selectie

Voor Werkplaats Breda schreef ik een diepte-artikel waarin het interview met een van de geplaatste kandidaten centraal stond. Dit interview wordt als client case gebruikt voor de website.

Zorginnovatie

Met Innovatiecentrum Imagine organiseerde ik een strategiesessie om de strategie van het bedrijf te bespreken en te kijken hoe zij op social media waardevolle content kunnen maken.

NON-PROFIT

Voor de KindertrendRede schreef ik nieuwe pagina's op basis van de interviews met kinderen en eerder opgehaalde input voor de juiste tone of voice.

NON-PROFIT

Voor Over Rood was ik een korte periode verantwoordelijk voor het bedenken, schrijven en plaatsen van content op Instagram en LinkedIn als social media manager.

Reiniging

Voor de website van CSN Diensten schreef ik websiteteksten die grandioos aansluiten op de unieke bedrijfscultuur en de indrukwekkende tone of voice van het reinigingsbedrijf.

Journalistiek

Voor indebuurt Breda (onderdeel van DPG Media) schrijf ik artikelen over mysteries, terug in de tijd-verhalen, lijstjes en houd ik interviews met stadsbewoners.

INTERIEURONTWERP

Voor Livin' Ontwerp schrijf ik een boek over blije gebouwen en maak ik content voor brochures, persberichten en social media. Daarnaast denk ik strategisch mee over de uitvoering van de marketing.

ZELFONTWIKKELING

Voor het platform Lifejunkie.nl schreef ik twee artikelen over ochtend- en avondroutines voor meer rust in je hoofd en balans door je dag. Het platform richt zich op vrouwen tussen de 25-35 jaar.

WEBSHOP

Ik mocht Linda van Hebbers helpen tijdens een inspiratiesessie met het uitgeven van haar boek. Een paar maanden later had zij haar eerste boek in handen met toffe DIY-projecten.

VIDEOPRODUCTIE

Voor videoproductie en -marketing agency Cinefy voerde ik een zoekwoorden onderzoek aan, organiseerde ik een merksessie en schreef ik teksten voor de website.

Klaar voor actie?

Jij bent er klaar voor om een (persoonlijk) merk te bouwen