OVER NIKKI

Kort & bondig

Geboren in 1997, wonend in de omgeving van Breda. Na eenentwintig jaar nog steeds in diezelfde omgeving te vinden.

In 2018 gaf ik mijn eerste boek De wijze lessen van een twintiger uit. Een autobiografisch zelfhulpboek dat ik heb geschreven om mijn eigen bewustwordingsproces in kaart te brengen en daarmee jou te inspireren de stappen te zetten naar een bewuster leven vol vrijheid, betekenis en geluk. 

Omdat ik geloof dat een betere wereld bij onszelf begint, vind je op deze website tools zoals blogs en de SAY NIK guide. Tools die je helpen bij persoonlijke groei. Via deze website huur je mij ook als spreker of kun je een workshop bijwonen.

ACHTERGRONDINFORMATIE

In 2017 stopte ik met school vanwege een burn-out. Na een jaar van te voren mijn mavo diploma te hebben gehaald en doorgestroomd te zijn naar de havo, was het voor dat moment klaar. Mijn examenjaar was pittig geweest door de druk om te presteren. Dit in combinatie met een aantal emotionele gebeurtenissen en uiteindelijk begon dit zijn tol te eisen van zowel mijn mentale, als fysieke gezondheid – waardoor ik besloot te stoppen met school. Een keuze die niet snel voorkwam toen en ook niet altijd gewaardeerd werd. Tóch voor mij het juiste om te doen.

Vanaf dat moment besloot ik niet binnen de reguliere zorg te herstellen van mijn burn-out, maar mijn eigen proces vorm te geven. Ik koos voor educatie & bewustwording op het gebied van persoonlijke groei. Ik vond alle wijsheid in de wereld in boeken, zocht een persoonlijke mentor en volgde aanvullende cursussen waarvan ik geloofde dat ze mij konden begeleiden in het vinden van betekenis en geluk. Met veel succes, want drie jaar later stond ik met een eigen boek in handen – volledig hersteld en vooral: gelukkig. 

Op dit moment deel ik mijn kennis en ervaring met de intentie om taboes te doorbreken, mensen te inspireren en vooral te laten zien hoe het ook anders kan. Dat geluk geen fabel is, dat je je leven kan inrichten zoals je wilt en hoe je vrijheid & betekenis kan ervaren van binnenuit. Dit doe ik als schrijver, spreker en ondernemer. 

Mijn missie is een bijdrage leveren aan het vergroten van het collectieve bewustzijn door mijn creativiteit in te zetten. laten zien hoe je (zelf)bewuster in het leven kan staan en daarmee je leven optimaliseert.

VIJF RANDOM WEETJES:

  1. Ik ben een gigantisch groot fan van series uit de DC-universe. Als ik één serie moest kiezen om in te spelen zou dat DC Legends of Tomorrow zijn. 
  2. Sinds mijn negende ben ik vegetariër en sinds augustus 2018 veganist. Keuzes waar ik nooit spijt van heb gehad.
  3. Ik geloof dat alle wijsheid ter wereld op de pagina’s van boeken te vinden is.
  4. Ik heb twee fluffy, mega schattige konijnen. Ze heten Amy en Demi en ik glimlach al als ik aan ze denk. 
  5. Ik ben minimalist, omdat ik geloof dat je omgeving je binnenwereld spiegelt. Opgeruimd huis = opgeruimd hoofd.

Nominaties & awards

Winnaar ZomerOndernemer Breda 2016

In de Jonge 100 2018 categorie Visionairs

Winnaar Different is Better-award 2018

Nominatie Indie Awards 2018

Nominatie Duurzame Jonge 100

Uitgeroepen tot Bredase Smaakmaker

wekelijks tips ontvangen over persoonlijke groei?

Schrijf je via het formulier in voor de SAY NIK guide: de guide met tips & tricks op het gebied van persoonlijke groei. En dat helemaal gratis! Wanneer je je inschrijft ontvang je één keer per week tips in je mailbox. Ik beloof je niet te spammen, want ik ben digitale minimalist. Wellicht ontvang je een keer een extra update, maar dan beloof ik je dat het een hele speciale is. 😉 

Instagram

16   40
14   57
11   66
13   60
13   53