OVER NIKKI

Kort & bondig

Geboren in 1997, wonend in de omgeving van Breda. Na tweeëntwintig jaar nog steeds in diezelfde omgeving te vinden.

In 2018 gaf ik mijn eerste boek De wijze lessen van een twintiger uit. Een autobiografisch zelfhulpboek dat ik heb geschreven om mijn eigen bewustwordingsproces in kaart te brengen en daarmee jou te inspireren de stappen te zetten naar een bewuster leven vol vrijheid, betekenis en geluk. 

Het boek ontstond nadat ik op zeventienjarige leeftijd een burn-out kreeg. Ik besloot mijn eigen herstel in te richten door me volledig te focussen op persoonlijke ontwikkeling & een bewuster leven. Omdat ik geloof dat een betere wereld bij onszelf begint, startte ik mijn bedrijf SAY NIK: workshops & trainingen die je in beweging brengen om jezelf te ontwikkelen.

Via mijn website boek je mij ook als spreker. Ik kom graag voor jouw publiek spreken met mijn expertises als persoonlijke ontwikkeling, (jong) ondernemerschap en creativiteit. En als je toch aan het rondkijken bent, voeg me dan zeker toe via Instagram, LinkedIn of Facebook! Gezellig 🙂

ACHTERGRONDINFORMATIE

In 2017 stopte ik met school vanwege een burn-out. Na een jaar van te voren mijn mavo diploma te hebben gehaald en doorgestroomd te zijn naar de havo, was het voor dat moment klaar. Mijn examenjaar was pittig geweest door de druk om te presteren. Dit in combinatie met een aantal emotionele gebeurtenissen en uiteindelijk begon dit zijn tol te eisen van zowel mijn mentale, als fysieke gezondheid – waardoor ik besloot te stoppen met school. Een keuze die niet snel voorkwam toen en ook niet altijd gewaardeerd werd. Tóch voor mij het juiste om te doen.

Vanaf dat moment besloot ik niet binnen de reguliere zorg te herstellen van mijn burn-out, maar mijn eigen proces vorm te geven. Ik koos voor educatie & bewustwording op het gebied van persoonlijke groei. Ik vond alle wijsheid in de wereld in boeken, zocht een persoonlijke mentor en volgde aanvullende cursussen waarvan ik geloofde dat ze mij konden begeleiden in het vinden van betekenis en geluk. Met veel succes, want drie jaar later stond ik met een eigen boek in handen – volledig hersteld en vooral: gelukkig. 

Op dit moment deel ik mijn kennis en ervaring met de intentie om taboes te doorbreken, mensen te inspireren en vooral te laten zien hoe het ook anders kan. Dat geluk geen fabel is, dat je je leven kan inrichten zoals je wilt en hoe je vrijheid & betekenis kan ervaren van binnenuit. Dit doe ik als schrijver, spreker en ondernemer. 

VIJF RANDOM WEETJES:

  1. Ik ben een gigantisch groot fan van series uit de DC-universe. Als ik één serie moest kiezen om in te spelen zou dat DC Legends of Tomorrow zijn. 
  2. Sinds mijn negende ben ik vegetariër en sinds augustus 2018 veganist. Keuzes waar ik nooit spijt van heb gehad.
  3. Ik geloof dat alle wijsheid ter wereld op de pagina’s van boeken te vinden is.
  4. Mijn muzieksmaak is compleet uiteenlopend: van Justin Bieber tot aan de jaren ’80.
  5. Ik ben minimalist, omdat ik geloof dat je omgeving je binnenwereld spiegelt. Opgeruimd huis = opgeruimd hoofd.

Nominaties & awards

Winnaar ZomerOndernemer Breda 2016

In de Jonge 100 2018 categorie Visionairs

Winnaar Different is Better-award 2018

Nominatie Indie Awards 2018

Nominatie Duurzame Jonge 100

Uitgeroepen tot Bredase Smaakmaker

Opgenomen in de VIVA400 2019 – stemmen kan hier

wekelijks tips ontvangen over persoonlijke ontwikkeling?

Klaar om elke week met groei te beginnen? Dat kan! Sinds ik de SAY NIK guide in het leven heb geroepen hoor ik wekelijks terug wat voor toegevoegde waarde mijn lezers het vinden. Met de SAY NIK guide ontvang je gratis elke week de beste tips & tricks op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in je mailbox. Voor inspiratie, motivatie en een fijne dosis inzichten om de week mee te starten.

Maak je geen zorgen trouwens. Dit is geen wekelijkse mail met aanbiedingen. Nee, de focus ligt op het laten zien hoe belangrijk en hoe fijn persoonlijke ontwikkeling is. Soms deel ik een nieuwtje met je of vertel ik waar je mij live kan zien spreken. En heel soms krijg je misschien een extra mail – maar dan is het wel een heel spannend iets dat ik met je wil delen! Inschrijven doe je gemakkelijk via het formulier. 

Instagram