DIT BEN IK

You’ve made it to a very special page… mijn over mij-pagina! Dé pagina die helemaal in het teken van mijn persoonlijkheid staat, alhoewel het met een persoonlijke website vrij makkelijk is om een pagina over jezelf te laten gaan. Ik ben dus Nikki Pommer (24) en mijn grootste zakelijke passies zijn schrijven, presenteren/spreken en merken bouwen. Dit werd bij mij al heel snel duidelijk. Als jong kind was ik constant bezig met het verzinnen en schrijven van verhaaltjes. Het liefst beeldde ik ze ook uit. 

Toen ik als tiener het fenomenale internet ontdekte ging er een wereld voor me open. Ik spendeerde uren op Hyves en MSN en durf daarmee wel te stellen dat ik de opkomst van internet en technologie van dichtbij heb meegemaakt. Ondertussen maakte ik tientallen pagina’s op Hyves aan, daarmee bouwde ik dan fanpagina’s over bijvoorbeeld The Jonas Brothers of Justin Bieber. Op dat moment was ik content gedreven, want ik wist binnen no-time mijn fanpagina’s populair te maken. 

Uiteindelijk mondde mijn passie voor schrijven en communicatie uit tot het publiceren van mijn eerste schrijfwerk op een online platform. Dit leverde mij meer dan 100.000 lezers en een boekcontract op. In 2018 gaf ik mijn eerste boek (in eigen beheer) uit en in 2020 volgde de tweede. Inmiddels heb ik een tijdje pauze genomen van het creatief schrijven, want het is ook… intens. Langzamerhand pak ik de pen weer op om mijn creatieve ideeën op papier te zetten. Het is een van mijn belangrijkste kwaliteiten. 

In de bijna vier jaar dat ik ondernemer ben (2018 – nu) heb ik van alles uitgeprobeerd en gedaan. Dat levert een generalistische rol als professional op waardoor ik op meerdere levels kan schakelen en een specialistische vertaalslag kan maken. Als ondernemer huur je mij op dit moment in als spreker/dagvoorzitter voor (young-)professionals. Ik help ze met het ontwikkelen en uitvoeren van hun creatieve ideeën. Daarnaast help ik ondernemers met het bouwen van een ijzersterk persoonlijk merk.

NOMINATIES & AWARDS

Een overzicht van de awards die ik ontvangst mocht nemen. 😃

Zomerondernemer 2016

DIFFERENT IS BETTER-AWARD 2018

BREDASE SMAAKMAKER 2019

Daarnaast mocht ik nominaties en eervolle vermeldingen ontvangen namens Jonge 100 categorie Visionairs 2018, Nominatie Duurzame Jonge 100 2019, VIVA400 categorie Creatieven 2019 en The Indie Awards 2020.

MIJN VERHAAL

In 2015 kreeg ik als zeventienjarige een burn-out. Die burn-out had een grote impact op mijn leven. Ik stopte met school en ging naarstig op zoek naar bronnen die mij konden helpen herstellen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik binnen het reguliere zorgsysteem buiten de boot viel. De focus lag op het oplossen van de symptomen, in plaats van het probleem bij de kern aanpakken. 

Met dat in mijn achterhoofd koos ik ervoor om een groot deel van mijn herstel zelf vorm te geven. Hierdoor kwam ik zelf op een pad van persoonlijke ontwikkeling terecht en leerde ik meer over (positieve) psychologie, mindset en energiemanagement. Uiteindelijk besloot ik over mijn bewustwordingsproces een boek te schrijven, zo kwam De wijze lessen van een twintiger in 2018 uit. 

Na de uitgave van mijn boek won ik diverse prijzen en ontving ik mooie nominaties. Sindsdien reis ik het land door als spreker/dagvoorzitter, werkte ik als freelance copywriter en ben ik nog steeds werkzaam als merk marketeer. Ik help (young-)professionals en ondernemers met het ontwikkelen van hun creatieve ideeën en het bouwen van een ijzersterk persoonlijk merk.

Officiële BIO

  • Geboren in 1997
  • Opgegroeid in Breda en daar nu ook woon- en werkzaam
  • Twee gepubliceerde boeken
  • 4 jaar ondernemer

Nikki Pommer (1997) is schrijver, spreker en merk marketeer. Ze helpt (young-)professionals en ondernemers met het ontwikkelen van hun creatieve ideeën en het bouwen van een ijzersterk persoonlijk merk.

In 2018 debuteerde ze als auteur met haar boek De wijze lessen van een twintiger. Een boek waarmee ze haar interesse en passie voor persoonlijke ontwikkeling deelt in de vorm van toegankelijke lessen over het leven. Voor haar werk won Nikki meerdere awards zoals ZomerOndernemer 2016, Different is Better-award 2018 en werd zij door de burgemeester van Breda uitgeroepen tot Smaakmaker van de stad in 2019. 

Ze verscheen sinds de uitgave van haar boek regelmatig in de media zoals het AD, 3FM, FunX en NRC. Nikki gelooft in de kracht van (zakelijke) creativiteit en spreekt daarover voor overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Ze werkt ook veel met ondernemers samen om persoonlijke merken te bouwen. In de kern gaat Nikki’s werk over het ontwikkelen van jezelf, je ideeën en de manier waarop je jezelf aan de wereld presenteert. 

Persaanvraag doen? Bekijk hier de mogelijkheden.

ONTDEK MIJN WERK

Schrijven

Bekijk een overzicht van mijn boeken. Op dit moment pak ik langzamerhand de pen weer op om nieuw werk te schrijven en te publiceren.

Mijn boeken

Spreken

Als spreker/dagvoorzitter spreek ik voor (young-)professionals over de kracht van creativiteit en het ontwikkelen van creatieve ideeën. Online en offline.

Ontdek mogelijkheden

Merkmarketing

Ik help ondernemers met het opbouwen van een ijzersterk persoonlijk merk voor meer fans, bekendheid en thought leadership. Ontdek mijn 1-op-1 programma.

Merkstrategie neerzetten