WIE IK BEN

Ik ben dus Nikki. Op dit moment 24 jaar en wonend in de omgeving van Breda. Als schrijver en spreker werk ik aan mijn persoonlijke missie: een mensgerichte samenleving. Als merkstrateeg doe ik dat ook, door voor andere ondernemers een podium te bouwen. Ik schrijf boeken, artikelen en online content. Daarnaast geef ik lezingen, workshops en ontwikkel ik mijn eigen (online) cursussen. Ik vertel je meer over waar ik vandaan kom. ⚡️ 

DIT IS MIJN VERHAAL ✨

Voorjaar 2015. Ik was 17 jaar en compleet opgebrand. Gevolg? Een burn-out. Ik was een prestatiegerichte leerling. Goed was voor mij niet goed genoeg en alles moest beter, groter en sneller. Mijn prestatiedrang in combinatie met werkdruk en persoonlijke uitdagingen, zorgde ervoor dat ik compleet uitgeput was en daarvan moest herstellen. Ik stopte met school, herstelde de volgende 2,5 jaar van mijn burn-out en schreef over dit proces mijn eerste boek, De wijze lessen van een twintiger.

Waarom? Omdat mentale gezondheid toen een nog groter taboe was, dan dat het vandaag de dag is. Ik koos er niet voor om mijn herstel via de reguliere zorg te laten verlopen. In plaats daarvan zocht ik naar een combinatie van psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde niet de symptomen van mijn problemen bestrijden, maar de problemen vanaf de kern oplossen. Alleen deze vorm van herstel leidt naar mijn idee tot duurzame, persoonlijke verandering.

Dat ik niet de enige was die nadacht over persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid, werd al snel duidelijk. Mijn boek kwam uit en dat leverde me media-aandacht, nominaties, sprekersklussen en 3 awards op. Trots? Dat zeker. Dankzij mijn boek gaf ik mijn carrière en de nieuwe fase van mijn leven een kickstart. 

In de jaren die volgden (+/- 4 jaar) ontwikkelde ik me enorm als schrijver, spreker en merkstrateeg. Met een grote liefde voor communicatie, creativiteit en strategie – is dat ook al een beetje in de sterren geschreven. Zo schreef ik een tweede boek, Indie, over het uitgeven van je boek. Ik geef (en gaf) lezingen voor overheid, onderwijs, zorg en bedrijfsleven. 

Lezingen en workshops met als thema persoonlijke ontwikkeling.  Met mijn online cursussen spreek ik vooral tot de doelgroep van ondernemers en mkb’ers.

MIJN DRIJFVEREN

Inspiratie. Inzicht. Ambitie. Woorden die in mijn hele leven een centrale rol spelen. Ik vind het belangrijk om geïnspireerd te raken en inspiratie door te geven. Hetzelfde geldt voor inzicht en ambitie. Dat is wat ik hoop door te geven als persoon en ondernemer.

Daarnaast ben ik een groot liefhebber van dieren (veganist), houd ik van series over superhelden en lees ik veel boeken over persoonlijke groei en marketing. Waar je me ’s nachts voor wakker mag maken? Uit eten gaan met vrienden en/of familie. Een van mijn favoriete bezigheden. 🌱

🏆 T500 2022 | Longlist Indie Awards 2022 | Nominatie VIVA400 – Creatieven 2019 | Nominatie Duurzame Jonge 100 2019 | Uitgeroepen tot Bredase Smaakmaker 2019 | Different is Better-award 2018 | Jonge 100 – Visionairs 2018 | Longlist Indie Awards 2018 | Winnaar ZomerOndernemer Amerstreek-Breda 2016