WIE IK BEN

Ik ben dus Nikki. Op dit moment 24 jaar en wonend in de omgeving van Breda. Als schrijver, spreker en merk marketeer werk ik aan mijn missie: een mensgerichte samenleving. Het begrip van multi-passionate past mij goed, want ik heb overduidelijk meerdere passies. Ik schrijf boeken, geef lezingen en workshops en ondersteun gave bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van hun marketingstrategie. Mijn favoriete doelgroepen om mee te werken? Visie gedreven (young-)professionals, ondernemers en organisaties. ⚡️ 

DIT IS MIJN VERHAAL ✨

Voorjaar 2015. Ik was 17 jaar en compleet opgebrand. Gevolg? Een burn-out. Ik was een prestatiegerichte leerling. Goed was voor mij niet goed genoeg en alles moest beter, groter en sneller. Mijn prestatiedrang in combinatie met werkdruk en persoonlijke uitdagingen, zorgde ervoor dat ik compleet uitgeput was en daarvan moest herstellen. Ik stopte met school, herstelde de volgende 2,5 jaar van mijn burn-out en schreef over dit proces mijn eerste boek, De wijze lessen van een twintiger.

Waarom? Omdat mentale gezondheid toen een nog groter taboe was, dan dat het vandaag de dag is. Ik koos er niet voor om mijn herstel via de reguliere zorg te laten verlopen. In plaats daarvan zocht ik naar een combinatie van psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde niet de symptomen van mijn problemen bestrijden, maar de problemen vanaf de kern oplossen. Alleen deze vorm van herstel leidt naar mijn idee tot duurzame, persoonlijke verandering.

Dat ik niet de enige was die nadacht over persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid, werd al snel duidelijk. Mijn boek kwam uit en dat leverde me media-aandacht, nominaties, sprekersklussen en 3 awards op. Trots? Dat zeker. Dankzij mijn boek gaf ik mijn carrière en de nieuwe fase van mijn leven een kickstart. 

In de jaren die volgden (+/- 4 jaar) ontwikkelde ik me enorm als schrijver, spreker en merk marketeer. Met een grote liefde voor communicatie, creativiteit en conceptontwikkeling – is dat ook al een beetje in de sterren geschreven. Zo schreef ik een tweede boek, Indie, over het uitgeven van je boek. Ik geef (en gaf) lezingen voor overheid, onderwijs, zorg en bedrijfsleven. 

Mijn passie voor marketing en communicatie zet ik in om visie gedreven organisaties en ondernemers te ondersteunen bij het bouwen van hun eigen merk. Want iedereen is bewust en onbewust een merk. You better make it count. Die ondersteuning bied ik op uitvoerend gebied als copywriter en op strategisch gebied als merk markteer.

MIJN DRIJFVEREN

Inspiratie. Inzicht. Ambitie. Woorden die in mijn hele leven een centrale rol spelen. Ik vind het belangrijk om geïnspireerd te raken en inspiratie door te geven. Hetzelfde geldt voor inzicht en ambitie. Dat is wat ik de mensen om mij heen probeer mee te geven als persoon en ondernemer.

Daarnaast ben ik een groot liefhebber van dieren (veganist), houd ik van series over superhelden en lees ik veel boeken over persoonlijke groei en marketing. Waar je me ’s nachts voor wakker mag maken? Uit eten gaan met vrienden en/of familie. Een van mijn favoriete bezigheden. 🌱

Ik geloof in plezier en geluk, omdat we als gelukkig mens het beste voor onszelf zorgen. Dat dragen we ook uit naar de mensen om ons heen en de aarde. Dat is belangrijk. Want we hebben er maar één.