WIE IK BEN

Ik ben dus Nikki. Op dit moment 25 jaar en wonend in de omgeving van Breda. Als schrijver en merkstrateeg is het mijn missie om ondernemers het plezier tot in hun tenen te laten voelen, door een veerkrachtig bedrijf op te bouwen waar de klanten gillend voor in de rij staan. Hiervoor gebruik ik mijn magische pen, strategische blik en diploma’s in positieve psychologie en later dit jaar familie- en organisatieopstellingen. 

DIT IS MIJN VERHAAL ✨

Op 17-jarige leeftijd werd ik getroffen door een burn-out. Dat gebeurde in 2015, een periode waarin er nog minder begrip en kennis was over burn-outs en stress onder jongeren. Ik moest veel alleen uitzoeken, omdat ik ervoor koos om mijn uitdagingen écht bij de kern aan te pakken. Daarmee wilde ik voorkomen dat ik aan symptoombestrijding zou doen en later zo opnieuw in een burn-out terecht zou komen. 

Daarom besloot ik mijn eigen herstel vorm te geven en veel kennis, ervaring en inzichten op te doen in persoonlijke ontwikkeling, coaching en (positieve) psychologie. Mijn herstel vormde daarmee (indirect) de inspiratie voor mijn boek en mijn carrière die hierna volgde. Nadat ik mijn eerste boek De wijze lessen van een twintiger uitgaf, bouwde ik een specialisatie rondom mentale veerkracht op. 

Ik werd gevraagd en uitgenodigd om interviews af te leggen in podcasts, kranten en online platformen. Daarnaast sprak ik voor opdrachtgevers zoals Avans Hogeschool, Gemeente Breda en Breda University of Applied Sciences. Ik ontwikkelde onderwijsprogramma’s en lezingen en bereikte zo meerdere mensen met mijn boodschap: burn-outs en stress onder jongeren zijn groot én het schoolsysteem moet en kan anders. 

… en toen veranderde mijn leven opnieuw

Niet alleen dat van mij veranderde. Er brak een wereldwijde pandemie uit en alle klussen die ik had staan vielen stil. Dat was even slikken. Uiteindelijk kon ik na de uitbrak van de pandemie weer aan de slag. Er kwamen drie opdrachtgevers op mijn pad voor wie ik content mocht schrijven en zo bouwde ik razendsnel een nieuwe tak binnen mijn bedrijf uit: copywriting en marketingstrategie. 

Dat was een uitdagende periode, maar alles wat ik tijdens het herstel van mijn burn-out had geleerd en daarna zorgde ervoor dat ik hier het beste van wist te maken.

Wat als het samen kan?

In de jaren die volgde ontdekte ik dat ik ook een grote liefde had voor marketing & conceptontwikkeling. Mijn bedrijf groeide naarmate de jaren vorderde, maar ik wilde niet kiezen. En toch voelde het soms wel zo. Want hoe kon ik nu én spreker zijn op het gebied van mentale veerkracht én marketeer voor mkb’ers? Ik zag de verbinding niet dus besloot me vanaf 2021 voornamelijk op marketing te richten.

Toch voelde dat ook niet goed. Ik deed met overgave en toewijding mijn werk, maar tegelijkertijd bleef er iets knagen. Want ook al werkte ik vooral met ondernemers met morele ambities: ik had het gevoel dat ik nog meer betrokken wilde zijn bij het welbevinden van de wereld. 

Dit is dé combinatie 

Toen besloot ik eind 2022 een moment te nemen om écht na te denken over hoe ik deze twee passies wil combineren. Wat nou als er een mogelijkheid is om een bedrijf te creëren waar ik iets kan combineren dat ook nog eens goed bij elkaar past? 

En toen formuleerde ik mijn nieuwe missie: ik help ondernemers met het plezier in hun tenen te voelen door een veerkrachtig bedrijf te bouwen. Een bedrijf dat achter de schermen goed loopt (plezier, veerkracht) en dat aan de voorkant ijzersterk gepositioneerd wordt (marketing). Met als resultaat klanten die gillend voor je in de rij staan en het beste personeel / freelancers / samenwerkingspartners zich melden.

Vanuit deze missie wordt 2023 een supergaaf jaar waarin ik mijn aanbod opnieuw positioneer en hier een nieuwe dienst aan toevoeg. In 2022 haalde ik mijn diploma in positieve psychologie, in 2023 start ik met een opleiding familie- en organisatieopstellingen. Zo heb ik binnen mijn bedrijf straks drie pijlers: business opstellingen, copywriting en marketing voor het complete plaatje.

MIJN DRIJFVEREN

Inspiratie. Inzicht. Ambitie. Woorden die in mijn hele leven een centrale rol spelen. Ik vind het belangrijk om geïnspireerd te raken en inspiratie door te geven. Hetzelfde geldt voor inzicht en ambitie. Dat is wat ik hoop door te geven als persoon en ondernemer.

Daarnaast ben ik een groot liefhebber van dieren (bijna volledig veganist), houd ik van series over superhelden en lees ik veel boeken over persoonlijke groei en marketing. Waar je me ’s nachts voor wakker mag maken? Uit eten gaan met vrienden en/of familie. Een van mijn favoriete bezigheden. 🌱

🏆 T500 2022 | Longlist Indie Awards 2020 | Nominatie VIVA400 – Creatieven 2019 | Nominatie Duurzame Jonge 100 2019 | Uitgeroepen tot Bredase Smaakmaker 2019 | Different is Better-award 2018 | Jonge 100 – Visionairs 2018 | Longlist Indie Awards 2018 | Winnaar ZomerOndernemer Amerstreek-Breda 2016