CATEGORIEËN

In 2016 besloot ik een eigen stukje internet te kopen om mijn verhaal en avonturen met de wereld te delen. Op deze pagina vind je de vier categorieën die je op mijn blog vindt:

Mijn avonturen

Dit zijn vooral persoonlijke blogs, die gerelateerd zijn aan de avonturen die ik als schrijver, ondernemer en bovenal als mens meemaak. Het kunnen dus updates zijn over waar ik op dat moment sta of mee bezig ben, maar het kan ook een overzicht van nieuw geleerde wijze lessen zijn. 😉

Persoonlijke groei

Blogs binnen deze categorie zullen tips & tricks bevatten op het gebied van persoonlijke groei, oftewel het ontwikkelen van je zelfbewustzijn en daarmee het optimaliseren van je levensgeluk.

Ondernemen

Blogs binnen de categorie over ondernemen zullen lessen op ondernemersgebied bevatten, afgewisseld met tips & tricks die mijn leven als ondernemer makkelijker maken.

Betere wereld

Binnen deze categorie vind je blogs die gerelateerd zijn aan het beter maken van onze mooie wereld. Dit kunnen tips op het gebied van minimalisme, duurzaamheid of bijvoorbeeld veganisme zijn.

Instagram

6   22
18   55
3   39
18   68
10   65