OVER DE BLOG

In 2016 besloot ik een eigen stukje internet te kopen om mijn verhaal en avonturen met de wereld te delen. Er is in die afgelopen drie jaar geen enkel moment geweest waarop ik geen blog had. Ik plaatste geen constante updates, maar had wel de ambitie om mijn blog serieuzer te nemen, maar toch deed ik het niet.

Na de uitgave van mijn boek veranderde er iets. Er ontstond een vraag in mijn hoofd: wat werd de volgende stap? Mijn intuïtie riep meteen dat ik actief wilde gaan bloggen, maar de stemmetjes in mijn hoofd gooiden roet in het eten. Dingen zoals dat bloggen niet een écht beroep was of alleen voor een paar mensen was weggelegd. Maar ook dingen zoals dat bloggen allang dood was of dat er niemand zat te wachten op mijn blog.

Allerlei gedachtes die mij ervan weerhielden om gewoon vol voor mijn blog te gaan. Gebaseerd op die belemmerende gedachtes maakte ik een aantal keuzes in een andere richting. Achteraf gezien ben ik blij dat ik dat heb gedaan – want blijkbaar had ik nog een aantal lessen nodig om tot de conclusie te komen dat je altijd het pad van je hart mag volgen.

Daarom besloot ik na een paar maanden een knoop door te hakken, mijn zekerheid opnieuw over boord te gooien om te gaan focussen op mijn persoonlijke lifestyleblog: inspiratie voor persoonlijke groei, sociale duurzaamheid en bewust ondernemerschap. Komen er meerdere onderwerpen aan bod? Absoluut, maar dit zijn de drie hoofdpijlers.

De reden waarom ik voor deze drie pijlers heb gekozen is omdat ik sterk geloof dat wanneer je bezig bent met het ontwikkelen van je zelfbewustzijn en daarmee levensgeluk (oftewel persoonlijk groeit), je dit bewustzijn en geluk met de mensen om je heen kan delen – om vervolgens samen dit geluk in te zetten voor een betere wereld.

Voor, tijdens en na het schrijven van mijn boek is de ontwikkeling die ik hierboven beschrijf natuurlijk het proces waar ik zelf doorheen ben gegaan en waar ik nog steeds in ontwikkeling ben. Ik voelde na het schrijven van mijn boek dat ik me niet wilde beperken tot het alleen delen van mijn verhaal en informatie in het boek – maar dat ik deze lijn door wilde trekken.

Ik geloof er namelijk in dat wanneer je je eigen verhaal, ontwikkeling en kennis blijft delen – dat niet alleen goed is voor jezelf, maar je ook in staat bent om anderen te inspireren.

Dat is precies mijn missie met mijn blog. Ik hoop dat ik je mag inspireren, informeren en wellicht mag entertainen met de content die ik dagelijks schrijf voor nikkipommer.nl. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en geleerde lessen, maar deel ook mijn kennis in de vorm van tips & tricks of toffe interviews op het gebied van persoonlijke groei, sociale duurzaamheid en bewust ondernemerschap.

Buckle up, want ik kan niet wachten om je mee te nemen in dit nieuwe avontuur. 😉