Merkmakers

Jij maakt graag het verschil. Een positieve impact, zoals we dat in moderne termen noemen. Je bent ondernemer en hebt het goed voor met de wereld. Jouw bedrijf heeft een missie. Nu wordt het tijd om met jouw business een echt merk te bouwen voor meer media-aandacht, sprekersklussen en om de to go to person van jouw branche te worden.

Laten we eens kennismaken. Als merkstrateeg is het mijn expertise om merken te bouwen. Dat is waar ik goed in ben. Met mijn 1:1 Merkmakers Programma bouw ik samen met ondernemers aan hun dromen.

EHM NOPE... ✨

 • Facebook, Instagram en LinkedIn – je kent het natuurlijk. Maar, wat doe je ermee? Hoe zorg je ervoor dat je de kanalen kiest die écht bij je merk passen, zodat je niet de hele dag door denkt ‘hier moet ik ook iets mee’. 
 • O ja, dan heb je ook nog een podcast, bloggen, funnels en al die andere opties. Help! Ook deze opties nemen we stevig onder de loep, om te ontdekken wat bij jouw merk past.
 • Jouw merk maakt het verschil. Voor de klanten, het vakgebied of de complete samenleving. Een mooi moment om ook media-aandacht te genereren voor jouw merk. Laten we daar samen mee aan de slag gaan.
 • Het is niet zo dat je nooit iets aan marketing doet. Nieuwsbrief sturen, posts voor Instagram schrijven en stories maken. Het gebeurt wel, maar het is nog steeds een beetje gooien met spaghetti om te zien wat er blijft plakken. Spaghetti-strategie, noem ik dat.
 • Je hebt ambitieuze plannen en goede ideeën. Daar wil je meer mee doen. Maar die tijd mis je nu soms, omdat die tijd wegvloeit naar de core business en kortstondige marketingacties.
 • Je acties zetten dus zeker iets in gang – maar nog geen zoden aan de dijk. Je mist een stevig merkfundament waarmee je niet alleen naar de korte termijn kijkt, maar ook naar de lange termijn. Hoe zorg je voor blijvende ontwikkeling, focus en een groei in omzet? Door je merk sterk te funderen en met consistent door te blijven bouwen. Dat is het korte antwoord.

HELL YES VOOR... ✨

 • Een duidelijke strategie en niet langer met hagel schieten
 • Je merkfundament ijzersterk neerzetten, waardoor jouw merkwaarden, -verhaal, -boodschap, -doelen en aanbod kraakhelder zijn
 • Ontdekken hoe je de superkrachten van jouw merk benut binnen de positionering 
 • We zoeken samen naar haakjes, oftewel jouw thema’s die matchen met de actualiteit, waardoor de jou steeds meer ziet zitten
 • De ruimte maken om te ontdekken wat werkt voor jouw merk en hoe je effectief kunt experimenteren
 • Het is duidelijk welk deel van de markt jouw merk bedient, waardoor je gerichter groeit

ZIJ WERK(T)EN MET MIJ ✨

HET MERKMAKERS PROGRAMMA ✨

KICK-OFF

Voordat we starten met de samenwerking volgt er een uitgebreide kick-off. We nemen doelen, ideeën en strategieën door. Op die manier werken we met focus naar het gewenste resultaat toe.

DEEP DIVE

Ik leg je het denkbeeldige vuur aan de schenen met mijn vragen. Jouw bedrijf is op dit moment ook mijn bedrijf, want ik wil alles weten. Dankzij deze deep dive sessie zetten we alles weer op scherp om de koers te bepalen.

KLANTEN

We duiken in jouw klantenbestand. Welke klanten passen echt bij je merk? Wat moet je doen om meer van dit soort klanten aan te trekken? En welke klanten passen niet meer bij waar je bent of naartoe wilt?

STRATEGIE

We leggen het fundament van de merkstrategie. Vanuit hier bouwen we verder aan de positionering en groei van het merk. We maken ruimte voor experimenteren en tweaken.

SUPERHELD

Samen onderzoeken we de superkrachten van jouw merk. Op die manier weten we waar we jouw positionering op in moeten steken. Waarmee ben je anders ten opzichte van de concurrentie? Daar kijken we naar.

MARKETING

Een merk is niks zonder marketing. Marketing schiet niet op zonder een sterk merk. Vanuit het merkfundament werken we aan gerichte marketingacties met de focus op groei. Niet doen wat de meute doet, maar doen wat echt past.

ACTIE

We maken een actieplan voor wanneer het programma voorbij is. Op die manier val je niet in een gat en heb je een blijvende stok achter de deur qua strategie en planning. Met jouw eigen Trello-bord ben je op de goede weg.

KICK-OUT

De laatste sessie! Tijdens deze sessie is er tijd voor een inhoudelijke afsluiting. We zetten puntjes op de i, werken de laatste to do's af en kijken naar wat er op korte termijn nodig is qua acties om de groei door te zetten.

kennismaken ✨

Jouw persoonlijke merk een boost geven en écht opvallen met jouw business? Dan is het Merkmakers Programma mogelijk iets voor jou. Laten we kennismaken om te ontdekken of er chemie is voor een goede samenwerking. Het Merkmakers Programma is een 1:1 traject met een investering van 1199 euro ex. btw.