SAMEN JOUW VERHAAL AAN DE WERELD PRESENTEREN

Jij bent ondernemer. Ondernemer met een visie. Een ondernemer boordevol kennis en ervaring. Je hebt met veel toewijding en plezier jouw bedrijf of bedrijven opgebouwd. Nu is het tijd voor de volgende stap: Jezelf meer als merk profileren naar de buitenwereld. Dat doe je als ondernemer door bijvoorbeeld actief op social media jouw kennis en ervaring te delen. Misschien denk je wel aan het schrijven van een boek of het geven van lezingen. Jij weet in ieder geval dat je er klaar voor bent om jouw kennis en ervaring met het grote publiek te delen. Maar, je loopt vast op één ding: Je hebt ijzersterke teksten nodig om deze doelen te bereiken. Teksten waar je zelf niet de tijd, het geduld of de expertise voor hebt. Dat is precies waar ik om de hoek kom kijken. Ik zorg voor vlijmscherpe teksten om jouw boodschap op een magische wijze naar de buitenwereld te communiceren. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied als tekstschrijver, storyteller en ghostwriter. Whut? Zijn er zoveel verschillende soorten schrijvers? Korte antwoord: ja. Lange antwoord? Ik leg je tijdens een vrijblijvende en gratis kennismaking graag het verschil tussen alle genoemde vormen uit. Op die manier kun jij ontdekken waar je naar op zoek bent en kunnen we samen ervaren of we een goede match zijn.

Maar ho, wacht even: Het feestje is nog niet voorbij. Kneitergoede teksten zijn niet alleen voor een (online) merkstrategie onmisbaar. Wat dacht je van een boek? Een boek biedt jou als ondernemer expertstatus en een ticket to thought leadership binnen jouw vakgebied. En voor een boek heb je natuurlijk vlijmscherpe, inspirerende teksten nodig. Of ga je liever voor het communiceren van een boodschap met een zachte tone of voice? Ook met het schrijven, uitgeven en verkopen van jouw boek kan ik je op weg helpen als ghostwriter of schrijfcoach.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media is anno 2021 niet meer weg te denken binnen een merkstrategie. Voor de één is het een paradijs waar de mogelijkheden oneindig zijn. De ander heeft meer moeite met het vinden en uiten van zijn online stem. Welke ondernemer jij ook bent, ik help je graag met het communiceren van de juiste woorden, zodat social media het fundament wordt van jouw merkstrategie. Op die manier kan jij je focussen op wat je het liefste doet en regel ik dat jouw boodschap naar de buitenwereld wordt gecommuniceerd. Goede deal, vind je niet? Bekijk hieronder de drie pakketten die ik aanbied voor het schrijven van social media content.

INSTAGRAM MAANDABONNEMENT

Instagramstrategie op poten zetten.’ Staat deze to do al langer op jouw lijstje dan je lief is? Ik begrijp het. Je moet niet alleen verzinnen waar je het over wil hebben, maar je moet ook al die ideeën concreet maken. Want je hebt content nodig. Met het maandabonnement zorg ik ervoor dat jouw content elke maand klaarstaat om gepost te worden. We starten elke maand met een brainstorm, zodat we op die manier alle thema’s kunnen kaderen en een berg aan ideeën hebben voor content, zodat jij opvalt. Vervolgens werk ik al deze content uit tot kant-en-klare posts en ben jij er klaar voor om jouw online podium te pakken.

Je ontvangt voor elke week drie Instagram posts waarmee jij jouw kennis en expertise aan de wereld kan laten zien. Daarnaast denk ik tijdens onze brainstorm mee over het gebruik van hashtags, de inzet van stories, reels én IGTV. Op die manier ben jij helemaal instaproof. Kom je erachter dat je meer berichten per week wil posten? Dan verander je je pakket gemakkelijk naar vijf of zeven posts per week.

HET DUBBELE MAANDABONNEMENT

Je weet het zeker: Nu is het tijd om helemaal all-in te gaan met het delen van je kennis en het opbouwen van een online personal brand. Wohoo, yes! Pop some bottles. Maar, voordat we een mooi moment vieren is het belangrijk om het over content te hebben. Want een online strategie is natuurlijk geweldig, maar welke kanalen ga je gebruiken om dit te doen? Ik zou zeggen: Instagram & LinkedIn. Maar ook als je andere wensen hebt, kunnen we met elkaar kletsen. Anyway, met dit abonnement word je voorzien van content voor maar liefst twee socialmediakanalen naar keuze.

Ook voor het dubbele maandabonnement spreken we elkaar tijdens de twee uur durende brainstorm die elke maand terugkomt. Op die manier kunnen we brainstormen over welke thema’s we aansnijden en wat we met jouw netwerk delen. Klinkt cool, denk ik zo. Ook bij het dubbele maandabonnement krijg je van mij drie kant-en-klare posts per week. Daarnaast is het net zo makkelijk om jouw abonnement te upgraden naar vijf of zeven posts per week.

DE CONTENTGRABBELTON VOOR ONDERNEMERS

Ik moet eerlijk toegeven: Deze dienst is toch wel een beetje mijn paradepaardje. Helemaal zelfverzonnen, in een o zo creatieve bui. Denk je nu, na het lezen van mijn pakketten, ‘ja, maar zo wil ik het nét niet’, dan ben ik er haast zeker van dat de contentgrabbelton precies is wat je nodig hebt. Met de contentgrabbelton maak je namelijk geen gebruik van een maandelijks abonnement, maar vul ik een hele ton met content voor je. Een denkbeeldige ton in ieder geval, mocht dat nog niet helemaal helder zijn.

Voordat ik een contentgrabbelton maak kiezen we een kanaal uit waarvoor je deze content nodig hebt. Ik ga er vanuit dat je drie keer per week wil posten, dus op basis daarvan ontvang je van mij 48 (+ tijdelijk 10 extra) berichten die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld een post op Instagram of LinkedIn. Dat is drie maanden aan content! Je bepaalt zelf wanneer je de berichten plaatst en je mag ze ook doorplaatsen op een ander platform. Ben je door je content heen en toe aan een nieuwe grabbelton? Dan weet je me te vinden.

Voordat ik een contentgrabbelton maak, zullen we ook twee brainstormsessies hebben van ieder twee uur of vier sessies van één uur.

€297 ex btw p/m

€597 ex btw p/m

€897,- ex btw

WEBSITE

Ik ben van mening dat elke ondernemer een website voor zichzelf nodig heeft, naast de website(s) die je hebt voor je bedrijf (of bedrijven). Zeker op het moment dat je jezelf als persoonlijk merk in de markt wil profileren, is een website voor jou als persoon onmisbaar binnen een sterke merkstrategie. Op jouw website komt alles samen. De (kennis)content die je deelt, jouw persoonlijke verhaal én dit is de perfecte pagina voor het presenteren van een boek, een online training, podcast of lezingen. Kortom: Een website doet ertoe. Maar, je voelt je niet geroepen om dit project zelf op te pakken. Mijn pakketten voor websiteteksten bieden wellicht de uitkomst. Ik werk ook met getalenteerde webbouwers samen, dus de ontwikkeling van een website pak ik ook graag met je op.

BESTSELLER-BLOGS

Blogs, zijn die nog hip? Met het groeiende aanbod aan podcasts en het achterliggende feit dat we bewegend beeld 60.000 keer sneller opnemen dan tekst zou je denken dat blogs er niet meer te doen. Maar niets is minder waar. Anno 2021 zijn blogs nog steeds een geliefd en waardevol onderdeel van een effectieve contentstrategie. Bezoekers van jouw website kunnen jouw kennis ervaren en je bouwt er expertstatus mee op. Daarnaast vindt Google je ook erg lief als je op regelmatige basis blogs publiceert, dus het is een win-win.

Als je met mij samenwerkt voor het schrijven van blogs kun je er vanuit gaan dat jouw kennis op de juiste manier gepresenteerd wordt. De blogs die ik schrijf zijn rond de 900 – 1000 woorden – en we kijken samen naar hoe we deze blogs matchen binnen een crossmediale contentstrategie. Je ontvangt bij de blog een wervende en uitnodigende titel, plus meta description.

WEERGALOZE WEBTEKSTEN

Een website is geen website zonder weergaloze webteksten. De teksten moeten aanslaan, anders is de bezoeker zo gevlogen. Wanneer je mij inhuurt voor het schrijven van jouw webteksten, creëren we een website met één reactie als doel: “Wow, ik bekeek je website en wist meteen: die moeten we hebben.” Klinkt als een goed doel, vind je niet? We gaan voor thought leadership en dat doen we door jouw webteksten te laten glanzen. Reik voor de sterren, en daar voorbij.

Het standaard pakket bestaat uit vier pagina’s. Een homepage, over mij-pagina, één salespage en een contactpagina. Voordat ik aan de slag ga met schrijven, pak ik mijn vergrootglas erbij voor een grondig interview zodat ik jou volledig leer kennen. Daarna zorg ik ervoor dat jouw teksten tot leven komen op het scherm. Het pakket heeft één revisieronde. Wil je meer webteksten voor jouw site? Bied je meerdere producten of diensten aan waarvoor er pagina’s geschreven moeten worden?

Ik denk graag met je mee over verschillende mogelijkheden. Wil je dat ik alleen jouw over mij-pagina schrijf? U roept en wij draaien, neem contact op voor de mogelijkheden.

HET RENOVATIEPROJECT

Jij bent de ondernemer die het juist fantastisch vindt om zelf teksten te schrijven voor bijvoorbeeld een website. Maar, je voelt dat er hier en daar nog teksten scherper naar voren mogen komen zodat je boodschap duidelijker wordt. Of je bent een ondernemer die al een website inclusief tekst heeft staan, maar voelt dat er een nieuw likje verf over deze teksten gehaald mag worden. Voor deze ondernemers is het renovatieproject perfect.

Ik neem je teksten onder de loep en zorg ervoor dat er nieuwe, sprekende teksten komen. Teksten die jou ademen. Teksten die jouw boodschap krachtig neerzetten in het brein van de lezer. Die teksten gaan we creëren. Omdat het renovatieproject volledig maatwerk is, valt er niet direct een prijsindicatie te geven, maar ik zal het proberen. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op en ik help je graag verder.

€85 ex btw

VANAF €425,- EX BTW

VANAF €425,- ex btw

STRIPPENKAARTEN

Het gemak van een tekstmagiër tot je beschikking, zonder de verplichting van een maandelijkse commitment. Jij wil op (on)regelmatige basis gebruikmaken van mijn diensten – yeah, hoe tof! De strippenkaart is perfect geschikt voor jou. Je hebt niet per se een project liggen dat je wil oppakken, maar hoe fijn is het dat je altijd op iemand terug kan vallen met een oog voor letters. Met de strippenkaart schakel je mij in als een scherp oog over je geschreven teksten, als sparringspartner voor content of bijvoorbeeld voor het schrijven van de teksten voor je LinkedIn-profiel, Instagram-bio, nieuwsbrieven, funnel teksten, visiestuk of een brand story. De strippenkaarten zijn overigens 1 jaar na aankoop geldig voor gebruik. 

STRIPPENKAART A

Met dit pakket koop jij 5 uur tekstmagie in. In die uren ga ik natuurlijk graag voor je aan de slag. Na elke klus die ik voor je uitvoer geef ik je een update over het saldo van je strippenkaart. Lijkt het einde nabij en de strippenkaart bijna op? Dan stel ik je natuurlijk op tijd op de hoogte.

STRIPPENKAART B

Wow, maar liefst 10 uur tekstmagie. You’re up for great things. Met de aankoop van deze strippenkaart kunnen we heel wat dromen tot vervulling laten komen. Ik heb er zin in om met je aan de slag te gaan. Let’s go!

STRIPPENKAART C

Het allergrootste strippenkaart pakket! Kom maar door, hoor. Het lijkt me fantastisch om jouw grootste plannen realiteit te maken. Met de inzet van deze strippenkaart, kun je mij maar liefst voor 15 uur inzetten. Dat is wel héél veel tekstmagie. Ik denk dat de kerstman er jaloers op is.

€325 ex btw

€650 ex btw

€975 ex btw

PARTIJEN WAARMEE IK SAMENWERK(TE):

Deze bedrijven en ondernemers klopten bij mij aan voor buitengewone tekstmagie. Wanneer gaan wij aan de slag?

INDEBUURT

lef recruitment

LIVIN' ONTWERP

beleefpaneel

bredavandaag

Voor Indebuurt Breda ben ik werkzaam als freelance redacteur. Ik schrijf artikelen voor de website over Breda. Denk aan interviews, lijstjes en mysteries in de stad. Je vindt hier een overzicht van al mijn artikelen.

Voor LEF Recruitment schrijf ik blogs en social media captions over ondernemerslessen en recruitmenttrends. 

Op zoek naar een blij gebouw? Dan moet je bij Livin’ Ontwerpbureau zijn. Ik schrijf voor Livin’ Ontwerp visiestukken, social media captions en blogs. 

Mensen met dementie een dynamische prikkel bieden. Dat is de specialiteit van Beleefpaneel. Voor Beleefpaneel schrijf ik voornamelijk berichten voor social media. 

Voor BredaVandaag heb ik een aantal nieuwsartikelen geschreven, bijvoorbeeld een verslag over een subsidieverdelingsavond en wijksamenkomsten. 

SHETHORITY

WERKPLAATS BREDA

LIFEJUNKIE

Ken je de hitserie Arrow? Net zoals The Flash en Supergirl? De actrices uit de zogenaamde Arrowverse hebben een feministisch platform opgericht, Shethority. Ik mocht een Engels artikel voor dit platform schrijven.

Voor Werkplaats Breda schreef ik een interview met een van de geplaatste werknemers. Dit ervaringsverhaal werd op de website gepubliceerd.

Lifejunkie is een platform voor zelfontwikkeling. Ik schreef artikelen over ochtend- en avondroutines.

IK WIL EEN BOEK SCHRIJVEN... KUN JE ME HELPEN?

Wat onwijs tof dat je een boek wil schrijven! Ik kan je hier zeker bij helpen. Als ervaren (tekst)schrijver én schrijfcoach zelfs. Zo ondersteun ik ondernemers tijdens het schrijven van een boek dat het uithangbord van hun merk wordt. Als schrijfcoach coach ik ondernemers die schrijven over psychologie, mindset, ondernemerschap, lifestyle, leiderschap en hun bewezen succesmethode in boekvorm willen gieten. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is de volgende: Wil je jouw boek laten schrijven of wil je het zelf doen?

Een ghostwriter voor je boek is eigenlijk best ideaal. Jij presenteert de ideeën en de ghostwriter maakt van jouw ideeën een boek. Een boek waarmee je niet alleen het grote publiek dient. Het is ook de uitgelezen kans om thought leadership binnen jouw vakgebied te claimen. Met mij als ghostwriter ga je een traject aan van gemiddeld drie maanden om jouw manuscript te schrijven. Maak vrijblijvend kennis om de mogelijkheden te bespreken.

GHOSTWRITEPROJECTEN VANAF €4000.- EX BTW

Als schrijfcoach mocht ik al fantastische ondernemers begeleiden tijdens hun boekavontuur. Van structuur tot afronding, van uitgave tot marketing. De ondernemers die ik coach hebben of de ballen om hun boek zelf uit te geven of zijn getekend bij toonaangevende uitgeverijen. Wil je mijn expertise als schrijfcoach inzetten voor jouw boek? Ik bied diverse diensten aan zoals inspiratiesessies, doorbraaksessies en een coachtraject. 

SCHRIJFCOACHING OP AANVRAAG

DIT ZEGGEN SCHRIJVERS:

LET'S CREATE SOME MAGIC TOGETHER

Ben jij er klaar voor om jezelf op magische wijze te presenteren? Klik hieronder voor het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit je te spreken!