in de media

Op deze pagina vind je al mijn gegeven interviews, media-optredens en podcastinterviews. Wil je een verzoek voor een interview of podcast doen? Neem dan zeker contact met mij op via de contactpagina of voeg mij toe op LinkedIn. Het lijkt me leuk om met je in contact te treden!

IK VERSCHEEN O.A. IN DE METRO, WORKJUICE EN NIEUWS.NL:

NEDERLANDERS OM IN DE GATEN TE HOUDEN RUBRIEK

‘Ik laat zien dat alles mogelijk is en dat je niet altijd dat hoeft te doen wat mensen je voorschotelen. Voor velen draait het leven om een uitgetekend pad, waarbij je geboren wordt, naar school gaat, een baan hebt en vervolgens met pensioen gaat. Maar je kan zelf je leven inrichten, en dat laat ik zien. Je hebt durf en moed nodig om niet voor het gebaande pad te kiezen.’

Lees hier het hele interview.

‘Ik wil niet zeggen dat ik per se tegen reguliere zorg ben. Maar die zorg is vaak gericht op het bestrijden van de symptomen en niet op het aanpakken van de kern. Het achterliggende probleem wordt niet opgelost. Ik wilde mijn emoties niet onderdrukken, ik wilde uitzoeken wat daar achter zat. Dat was een verschil dat ik miste bij de reguliere zorg. Ik zou iedereen met een burn-out aanraden om op zoek te gaan naar dat stukje bewustwording.’

Lees hier het hele interview.

UITGEROEPEN TOT BREDASE SMAAKMAKER

‘Als ik eerlijk ben, denk ik dat een belangrijk deel van de oorzaak van burn-outklachten wordt veroorzaakt door ons schoolsysteem. Ik bedoel: je wordt geboren, gaat naar school, krijgt een baan, je pensioneert en gaat dood. Dat systeem maakt dat mensen zich niet bewust worden van hun eigen regierol. Je hebt als mens echt keuzes en eigen verantwoordelijkheid. Het systeem maakt dat we weinig creatief denken.’ 

Lees hier het hele interview.

BREDANAAR VAN DE WEEK RUBRIEK

‘Eigenlijk kan ik goed leren, maar de huidige manier van onderwijs paste niet mij me. Als je het mij vraagt, is het onderwijs van nu niet passend bij alle scholieren en studenten. Het is ook niet voor niks dat steeds meer jongeren mentale problemen krijgen.’

Lees hier het hele interview.

DIFFERENT IS BETTER AWARD

‘Heel veel mensen hebben mij om mijn burn-out afgekeurd. Vrienden keerden mij de rug toe, terwijl ik juist even voor mezelf koos. We houden elkaar soms te veel in keurslijven, terwijl we soms niet weten wat erachter zit. Ik ben heel blij met de award. Het is een beloning dat ik het dus wél kan.’

Lees hier het artikel online en via deze link in de digitale krant.

JONGE 100 UITREIKING

‘Daarnaast ontving één van de 100 jongeren op de lijst de Lenovo Different is Better-award. Met deze award wil Lenovo jongeren aanmoedigen die anders durven zijn en anderen inspireren om niet het geijkte pad te volgen. Ze vallen op doordat ze naar vooruitgang streven en niet ophouden tot de wereld een stukje beter is. Dit jaar ging de award naar Nikki Pommer.’

Lees hier het hele artikel.

podcasts

archief van publicaties

Hieronder vind je een overzicht van alle interviews en persberichten die er gepubliceerd zijn.

2020

De favorieten van Chinouk Thijssen – The Goal Getter BE

2019

Cadeautips van Nederlandse auteurs – Femke Meijboom

Uitreiking Jonge 100 2019 – NOS Jeugdjournaal

7 x inspirerende vrouwen in Breda – Indebuurt.nl

Jong en gedreven: Bredase Nikki Pommer genomineerd voor VIVA400 – BredaVandaag

Nikki (22) in VIVA400 – PrinsenbeekNieuws

Nee zeggen is een kunst – The Goal Getter BE

Fotoportret Nikki Pommer – Femke Meijboom

Studiestress voorkomen? Maak duidelijke afspraken over appgebruik – Punt Avans

Succes is een resultaat van falen – LinkedIn Nieuwsredactie

Voorkennisfestival wijst jongeren op kunst (en valkuilen) van het leven – Dagblad van het Noorden

Instagram

7   40
12   57
16   56
15   70
9   56