IN DE MEDIA

Met regelmaat verschijn ik in de media en dat vind ik supertof. Ik ben vooral dankbaar voor de aandacht die geschonken wordt aan mijn boek of mij. Op deze pagina vind je een overzicht van artikelen, blogs of interviews van mij in de media.

Ik verscheen o.a. in de Metro, 7Days en BredaVandaag:

‘We houden elkaar soms te veel in keurslijven, terwijl we soms niet weten wat erachter zit. Ik ben heel blij met de award. Het is een beloning dat ik het dus wél kan.’ – METRO

‘Met deze award wil Lenovo jongeren aanmoedigen die anders durven zijn en anderen inspireren niet het geijkte pad te volgen. Ze vallen op doordat ze naar vooruitgang streven en niet ophouden tot de wereld een stukje beter is. Dit jaar ging de award naar Nikki Pommer.’ – 7DAYS

‘Zij ging van voortijdig schoolverlater naar ondernemer en auteur. Het klinkt als een sprookje, maar Pommer weet het voor elkaar te boksen.’ BREDAVANDAAG

Archief van publicaties

Interviews

‘Volgens Nikki lijkt het wel alsof iedereen die ‘vastloopt’ opeens een wak-up call krijgt om goed na te denken over de zin van het leven. Ze ervoer Nikki het zelf ook en ze kon kiezen voor hulp vanuit de reguliere instanties of om zelf op eigen houtje aan de slag te gaan. Ze koos voor het laatste en dit heeft geleid tot een autobiografisch zelfhulpboek.’ – Jong Assertief

‘Wat wel heel belangrijk is, is de balans houden tussen openstaan voor groei en acceptatie van jezelf!’ – VrouwenOndernemen

‘Twintigjarige Nikki Pommer schrijft boek.’ – Modern Prinsenbeek

Persberichten

Bredase Nikki Pommer wint Different is Better-award Jonge 100 2018 – BredaVandaag

Award ‘Jonge 100’ voor Nikki Pommer – PrinsenbeekNieuws

Bredase Nikki Pommer winnaar Different is Better-award – BredaBuurt

Dit zijn de winnaars van de Jonge 100 2018 – 7Days

Jonge 100 Awards uitgereikt: Ik kan het dus wél – Metro (online artikel)

‘Dit is een beloning dat ik het dus wél kan’ – Metro (digitale krant)

Bredase Nikki Pommer kanshebber de Jonge 100 – BredaseBode

Bredase Nikki Pommer strijdt in de Jonge 100 met Lil’Kleine en Martin Garrix – BredaVandaag

Jonge ondernemer, visionair en auteur Nikki Pommer – BredaBuurt

Recensies

‘Een volwassen boek.’ – Lifejunkie.nl

‘Ik heb de laatste maanden veel series gekeken, boeken en artikelen gelezen over opruimen van je huis en je geest, maar een echte eyecatcher is dit boek!’ – Nakitaslibrary.nl

Voor het aanvragen van recensie-exemplaren, persvragen of interviews, verwijs ik je graag door naar mijn contactpagina.