Ik mocht weer iets uitproberen: kerstkaarten

De kerstkaarten voor de kerstboom

Een tijdje geleden schreef ik een blogpost over het A4-fotoboek van Fotofabriek dat ik mocht testen. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van het papier én de foto’s. Dat smaakte in ieder geval naar meer. En ik kreeg meer, want een paar weken geleden werd ik opnieuw door het bedrijf benaderd om een samenwerking aan te gaan. Waar kan die samenwerking nu beter van in het teken staan dan kerstkaarten? Juist, ik zou het ook niet weten.

Zodra ik de kaarten had ontworpen en een seintje gaf aan Fotofabriek was mijn bestelling de volgende dag nog binnen. Hoe gaaf? Ik ben dol op bedrijven die een snelle levering garanderen, zeker omdat ik dat voor mijn eigen webshop ook nastreef. Het begon dus weer super, en ik was opnieuw zó enthousiast dat ik geen opname heb gemaakt van de unboxing. Maar dat maakt ook niet uit, toch? We hebben de foto’s en al mijn geliefden ontvangen een kaartje!

Specificaties

Deze keer ging ik voor twee sets: de kerstkaarten dubbel 10×10 en de kerstkaarten 14×14. Er zitten meer dan genoeg enveloppen bij de bestelling, dus dat was fijn. Dat vind ik altijd een bummer, als ik leuke kaarten heb maar niet genoeg enveloppen. Deze vierkante kaartjes zijn perfect qua formaat.

De boodschap die je erin in kwijt wil kun je erin kwijt. Daarbij hoef je ook niet bang te zijn dat je straks uit je woorden bent en nog een halve lege kerstkaart hebt. Ik ben dus erg blij met de keuze voor dit formaat!

Gebruiksvriendelijk

In mijn vorige blog had ik een aantal kernpunten die ik gebruikte om tot een definitieve conclusie over het product te komen. Ook dit keer was Fotofabriek toegankelijk en makkelijk om te gebruiken. Ik vind het belangrijk om een leuke, persoonlijke kerstkaart te hebben. Maar ik ben niet iemand met een zeer scherp oog voor design. Het is dus fijn dat je tussen een aanbod standaardontwerpen kan kiezen. Je plakt hier je eigen foto op en klaar ben je. Het programma van Fotofabriek vind ik mede zo vriendelijk omdat je er geen programma voor hoeft te downloaden. Alles gaat via de website en dat is onwijs handig.

Resultaat

De kwaliteit van de kerstkaarten is top. Leuke designs, stevig papier én een duidelijke kwaliteit foto. Ik ben daarom opnieuw weer erg dankbaar voor een leuke samenwerking waarmee ik gepersonaliseerde kerstkaarten kan versturen. Ik kan het dus zeker aanraden om nog snel een set kerstkaarten te laten ontwerpen en bezorgen. Sterker nog, om je een handje te helpen word je via deze link direct doorgestuurd naar de website van Fotofabriek.

Ben je op zoek naar een gewoon kaartje om iemand eens te verrassen? Via deze link kun je gepersonaliseerde kaarten maken. Het was me weer een genoegen om met jullie te werken, team Fotofabriek!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *