Copy & marketing

Op zoek naar een knallend contentkanon? Nou, laten we die samen maken. Jij zorgt voor de juiste input. Ik zorg ervoor dat het met een schwung de wereld ingeslingerd wordt. Zodat jouw klanten gillend in de rij staan, wachtend voor jouw deur, om met jou samen te werken.

Samenwerken met mij ✨

  • Geen u vraagt, wij draaien. Je bent bij mij aan het verkeerde adres als je op zoek bent naar iemand die klakkeloos jouw wensen uitvoert. Als ik denk dat bepaalde acties efficiënter of strategischer kunnen, zal ik het altijd met je delen. Op een vriendelijke manier, natuurlijk.
  • Eindeloze nieuwsgierigheid. Ik heb een eindeloze interesse om nieuwe dingen te leren. Daarom zoek ik ook op eigen initiatief dingen uit over jouw vakgebied. Deze nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we snel op elkaar afstemmen waardoor de samenwerking soepel verloopt.
  • De juiste input.  Jouw input is essentieel voor mijn werk. Na + 4 jaar voorbereiden, vragen stellen en schrijven weet ik precies hoe ik de juiste input bij je ophaal. Zo kun jij weer verder waar je mee bezig was.
  • Gestructureerde planning. Ik ben dol op planningen maken en ze volbrengen. Daarom maak ik voor ieder project een eigen planning en stel ik je daar geregeld van op de hoogte. Weet je precies waar je aan toe bent.
  • Remote werken. Ik werk vanuit mijn fijne thuiskantoor en werk daar zeer efficiënt en productief. Daar profiteer jij als opdrachtgever ook van met de prijs van mijn projecten. 
  • Spoedige levertijd. Ben je op tijd met het aanvragen van je project? Dan kan ik je ook een gunstige levertijd van jouw teksten garanderen. Houd rekening met 4-5 weken bij een tijdige aanvraag. Een spoedopdracht heeft een extra tarief van 20% van het geoffreerde bedrag.
  • Overzichtelijke projectprijs. Ik werk zo min mogelijk op uurbasis, maar voornamelijk met een projectprijs. Het voordeel hiervan is, is dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wanneer je jouw project aanvult met andere werkzaamheden, ontvang je daar een offerte op maat voor.
  • Ik lever dus maatwerk. Voor social media content maak ik vaak abonnementsprijzen en voor e-mails ook. Websites zijn meestal een projectprijs berekend over het aantal pagina’s inclusief zoekwoorden onderzoek, research en het schrijven. 

De mogelijkheden

Foto: Ernie Buts

LET'S GET SOCIAL

Ben je een muurbloempje of een confetti-kanon? Zien jouw volgers jou staan of zie je hoe het bereik van je berichten langzaam afneemt? Als wij gaan samenwerken, nemen we het heft in eigen handen. We maken duimstoppende content waarmee je opvalt en indruk maakt op jouw gewenste doelgroep.

ENERVERENDE E-MAILS

The money is in the list, zeggen ze weleens. Maar als je niet weet hoe je moet schrijven, zul je die contacten niet converteren naar nieuwe leads of sales. Klaar om de lijst bij de hoorns te pakken? Dan zorgen we er samen voor dat jouw e-mails straks met liefde gelezen worden en jouw funnels als een feestje voelen.

WERVELENDE WEBSITE

Jouw website is jouw online visitekaartje. Alhoewel een website altijd in ontwikkeling is, wil je wel dat-ie klopt. Een glimmend design, goed gebekte teksten en de juiste technische functies. Zorg voor een heus contentkanon in de vorm van een website waar Google ook graag mee omgaat. Samen zetten we ‘m neer.

Zij gingen je voor ✨

Deze opdrachtgevers werk(t)en met mij samen en daar ben ik erg trots op. Reviews zien? Check mijn aanbevelingen op LinkedIn.

PLAN DIRECT EEN KENNISMAKING

Klaar om de wereld te veroveren met jouw visie, werkwijze en diensten / producten? Laten we starten met een kennismaking om vanuit hier aan de slag te gaan. Vul het contactformulier in of plan een kennismakingsgesprek.