CONTACT

Wanneer je mij wilt inzetten als schrijver, wilt boeken als spreker of een break-out sessie wilt plannen dan zit je goed op deze pagina! Maar ook wanneer je een vraag hebt, offerte wilt aanvragen of gewoon gedag wilt zeggen kun je het contactformulier onderaan de pagina invullen.

Ik streef ernaar om binnen 24 uur op je mail, boeking of verzoek te reageren. Je kan mij online ook vinden via LinkedIn, Facebook en voornamelijk op Instagram ben ik actief met dagelijkse updates, wijsheden en een flinke dosis enthousiasme.

Nikkipommer.nl is onderdeel van SAY NIK, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 72091363.

Recensie-exemplaren

Ben je blogger, vlogger of recensent en zou je graag in ruil voor een recensie een exemplaar van De wijze lessen van een twintiger ontvangen? Of vind je het leuk om een samenwerking aan te gaan op het gebied van bijvoorbeeld een winactie? Ja, heel tof! Stuur me gerust een berichtje zodat we even samen kunnen overleggen.

Inkoop De wijze lessen van een twintiger

De wijze lessen van een twintiger is momenteel niet via het Centraal Boekhuis te bestellen, maar kan wel bij mij persoonlijk ingekocht worden voor de (online) boekhandel. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Ditzelfde geldt voor de aanschaf van De wijze lessen van een twintiger voor in je kerstpakket of bijvoorbeeld relatiegeschenk.

Wellicht tot snel!