DE WIJZE LESSEN VAN EEN TWINTIGER

‘Een volwassen boek.’ – Lifejunkie.nl

‘Het boek geeft mij net het laatste duwtje in de rug dat ik nodig heb.’ – Nakitaslibrary.nl

REACTIES VAN LEZERS

‘Als de hele wereld zo zou leven, zou de wereld er een stuk mooier uitzien.’

‘In dit boek wil ik het liefst met een markeerstift aan de slag gaan.’

‘Met recht wijze lessen. En dat van iemand die zo jong is – knap hoor. Geweldig geschreven.’

‘Fijn boek om te lezen, als dertiger ook zeker herkenbare dingen tegengekomen. Aanrader!’

Meer reacties van lezers zien? Klik dan hier.

FLAPTEKST

Dit boek bood mij niet alleen de mogelijkheid om mijn proces in kaart te brengen, maar het bood me ook de mogelijkheid om het te delen met iedereen die dit boek oppakt. Het delen van mijn proces is voor mij zo belangrijk geweest, omdat ik weet dat er meerderen met mij zijn die zich zo kunnen voelen. Delen is helen, denk ik maar.

In de zomer van 2015 stopte de toen 17-jarige Nikki Pommer met school. Na het behalen van haar mavo-diploma, stroomde zij door naar de havo. Ze was van zichzelf enorm prestatiegericht en wilde altijd meer bereiken. De manier waarop ze naar zichzelf keek liet ze afhangen van de prestaties die zij bereikte.

Hard werken was de norm voor haar, maar ze vergat hierbij aan zichzelf te denken waardoor ze zichzelf compleet wegcijferde. Tot er een moment kwam waarop de man met de hamer verscheen. Ze werd hierdoor gedwongen om te stoppen met alles wat ze deed en om haar leven onder de loep te nemen: school, werk en relaties.

In De wijze lessen van een twintiger heeft zij alle lessen gebundeld die zij de afgelopen drie jaar door haar stap terug heeft geleerd. Ze heeft de essentie van zichzelf en haar leven teruggevonden, waardoor ze nu in staat is om dit bewustzijn met de wereld te delen. Ze bespreekt onderwerpen zoals hooggevoeligheid, onze huidige streefcultuur, minimalisme, grenzen en onderwerpen omtrent persoonlijke groei.

 

Foto gemaakt door Femke Meijboom

Waarom de wijze lessen van een twintiger?

Voor de mensen die niet op de automatische piloot willen staan. Voor de mensen die het gevoel hebben dat ze geleefd worden, in plaats van dat ze leven. Voor de mensen die het gevoel hebben dat ze raar zijn wanneer ze angsten of emoties uitspreken. Voor de mensen die zich vrijer willen voelen. Voor de mensen die op zoek zijn naar meer betekenis, vreugde en geluk. Voor de mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemden en begrip. Of gewoon voor de mensen die genieten van persoonlijke groei. Voor die mensen heb ik mijn boek geschreven.

In De wijze lessen van een twintiger leer je door gerichte stappen (zelf)bewuster in het leven te staan. Je leert o.a. hoe je verantwoordelijkheid neemt, je lichaam als kompas kan gebruiken, rust en tijd voor jezelf kan nemen, nee zegt zonder schuldgevoel, de relatie tussen lichaam en geest herkent, angsten accepteren en doorbreken, hoe je de kunst van het toelaten toepast en de essentie van zelfliefde. Een boek vol inzichten, wijsheid en inspiratie. 

'Een volwassen boek!'

‘Angst is ook een belangrijk thema in dit boek. Of eigenlijk: het overwinnen van angsten. Angst voor financiële tekorten, angst voor het verbreken van je relatie en angst voor nieuwe ervaringen. Nikki leerde dat je het leven kunt leven op twee verschillende manieren: vanuit angst en vanuit groei. Waar die eerste manier vaak veiliger voelt, kan die tweede manier je zoveel meer brengen. Wat ik ook bijzonder vind is dat Nikki diep ingaat op het uitspreken van angsten en het herkennen ervan. Wanneer je dat doet, ontstaat er eigenlijk direct veel meer ruimte.’ 

Lees de volledige recensie op Lifejunkie.nl

'het boek geeft mij het laatste duwtje!'

‘Het boek geeft mij net het laatste duwtje in de rug dat ik nodig heb. Ik praat al bijna twee jaar over de dingen die mij overkomen zijn, heb zelfs groepslessen gehad die ook wat dingen losmaakte, maar nee. Ze hebben nooit zulke heldere woorden gebracht als dit boek! Dit boek kan ik iedereen aanraden. Ik heb de laatste maanden veel series gekeken, boeken en artikelen gelezen over het opruimen van je huis en geest, maar dit boek is een echte eyecatcher!’

Lees de volledige recensie op Nakitaslibrary.nl


Recensie-exemplaren en inkoop boekenhandel

Ben je een blogger, vlogger of influencer en zou je graag een exemplaar van De wijze lessen van een twintiger willen ontvangen in ruil voor een recensie? Je kan het boek aanschaffen tegen de verzendkosten, het boek neem ik voor mijn rekening. Het is ook mogelijk om de e-book variant van mijn boek gratis te ontvangen. Neem voor (aan)vragen of opmerkingen contact met mij op. 

Inmiddels is mijn boek bij een aantal boekhandelaren te vinden. Ben je als boekhandelaar geïnteresseerd om mijn boek in te kopen? Ik werk graag met je samen en overleg graag de tarieven en resterende voorwaarden. Neem voor (aan)vragen, offertes en opmerkingen contact met mij op. 

Instagram