In twee jaar tijd gaf ik twee boeken uit: De wijze lessen van een twintiger en Indie. De wijze lessen van een twintiger verscheen in augustus 2018. Je kan het boek bestellen als paperback en e-book. Indie verschijnt in februari 2020 en is alleen als digitale uitgave beschikbaar.

De wijze lessen van een twintiger

In 2018 gaf ik mijn eerste boek De wijze lessen van een twintiger uit. Een boek dat ik heb geschreven om mijn eigen bewustwordingsproces in kaart te brengen en daarmee persoonlijke ontwikkeling toegankelijker te maken. In dat bewustwordingsproces kwam ik terecht toen ik op zeventienjarige leeftijd een burn-out kreeg. Ik besloot mijn volledige focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling en richtte daarmee mijn herstel in.

Lees hier meer over De wijze lessen van een twintiger.

Indie

Met Indie neem ik je mee door de (onbekende) wereld over het uitgeven van een boek in eigen beheer. Alle kennis en opgedane ervaring heb ik gebundeld in dit boek dat als digitale uitgave beschikbaar is. Hoe transformeer je een manuscript tot een boek? Hoe kom je in de boekhandel terecht of zelfs in de bibliotheek? Op deze vragen geef ik antwoord!

Naast het delen van mijn eigen kennis en ervaringen, interview ik ook zeven experts uit het werkveld. Zij helpen jou maar al te graag om het allerbeste uit jouw boek te halen. Als allerlaatste extra vind je in het boek ook een duidelijk stappenplan en template om een budgetbegroting te maken. Klaar om je droom te vervullen?

Lees hier meer over Indie.

Instagram