In twee jaar tijd gaf ik twee boeken uit: De wijze lessen van een twintiger en Indie. De wijze lessen van een twintiger verscheen in augustus 2018. Je kan het boek bestellen als fysiek boek en e-book. Indie verschijnt in januari 2020 en is alleen als digitale uitgave beschikbaar.

De wijze lessen van een twintiger

In 2018 gaf ik mijn eerste boek De wijze lessen van een twintiger uit. Een boek dat ik heb geschreven om mijn eigen bewustwordingsproces in kaart te brengen en daarmee persoonlijke ontwikkeling toegankelijker te maken. In dat bewustwordingsproces kwam ik terecht toen ik op zeventienjarige leeftijd een burn-out kreeg. Ik besloot mijn volledige focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling en richtte daarmee mijn herstel in.

Lees hier meer over mijn boek.

Indie

Sinds dat ik mijn boek uitgaf vliegen nog wekelijks de vragen om mijn oren hoe je dat nou doet, een boek uitgeven. Ik vind het een van de leukste dingen om te doen. Het is een avontuur dat ik nooit had willen missen. Omdat het constant beantwoorden van dezelfde vraag niet zo efficiënt was, besloot ik. Daarom schreef ik een boek waarin ik mijn eigen ervaringen binnen de (onbekende) wereld van uitgeven in eigen beheer bundel.

Binnenkort meer over Indie!

Instagram

7   40
12   57
16   56
15   70
9   56