DE DOORBRAAKTRAINING

Na vier jaar lang intensief bezig geweest te zijn met persoonlijke ontwikkeling leerde ik mezelf enorm goed kennen. Ondertussen verdiepte ik me in het volgende: welke externe kennis heeft een mens nodig om vanuit intrinsieke motivatie in beweging te komen? 

Het herstellen van mijn burn-out gebeurde volledig op intrinsieke motivatie. En dat heeft mij zoveel gebracht. Daarom ontwikkelde ik het doorbraakmodel: een model dat ook anderen in beweging zet om duurzame verandering tot stand te brengen.

Ik besloot het doorbraakmodel in een training te verwerken. Tijdens deze training gaan we aan de slag met de volgende vier uitgangspunten: (zelf)inzicht, mindset, (emotionele) blokkades en zelfvertrouwen. 

Het doel van de training

De doorbraaktraining focust zich op het trainen en optimaliseren van mentale (en emotionele) fitheid van werknemers. Dit draagt bij aan een duurzamere inzetbaarheid op de werkvloer. 

Waarom de focus op mentale (en emotionele) fitheid? Omdat het tot stand brengen van blijvende verandering bij werknemer(s) zelf begint. Duurzame inzetbaarheid kan alleen gerealiseerd worden door consistente ontwikkeling.

Daarom focust de doorbraaktraining zich op mentale fitheid. Voor meer (werk)plezier, betekenis, vrijheid en productiviteit. De doorbraaktraining wisselt theoretische stof af met praktische direct toepasbare tips en oefeningen. 

Het programma

Het programma van de doorbraaktraining bestaat uit vier delen. Deze onderdelen zijn verdeeld over vier workshops, waarbij alle uitgangspunten van het doorbraakmodel terugkomen.

#1 (ZELF)INZICHT

Tijdens de eerste workshop van het programma gaan we aan de slag met (zelf)inzicht. Elke vorm van ontwikkeling of groei die je als persoon wil maken, start met het hebben van zelfinzicht. Deelnemers leren wat dit inhoudt en hoe ze hun eigen leven door middel van (zelf)inzicht makkelijker kunnen maken. We gaan ook aan de slag met het toepassen van zelfinzicht en het nemen van verantwoordelijkheid.

#2 MINDSET

Een gezonde mindset zorgt ervoor dat je de wereld anders bekijkt en ervaart. Het hebben van een gezonde mindset wordt ons niet aangeleerd, maar is wel essentieel voor een fit en plezierig leven. Tijdens deze workshop duiken we volledig in het thema mindset. Hierbij leggen we de aandacht op het groeien van een fixed mindset naar een growth mindset. 

#3 (EMOTIONELE) BLOKKADES 

Vaak is een probleem niet eens het échte probleem. Een (negatieve)situatie triggert ons echter in emoties – en het verzet tegen deze emoties maakt een situatie erger en groter. Tijdens deze workshop duiken we dieper in wat onze emoties ons kunnen leren. Daarnaast krijgen de deelnemers een methodiek uitgelegd die hen leert om op een gezonde manier met emoties om te gaan, om zo permanente doorbraken te creëren.

#4 ZELFVERTROUWEN

Een sterk gevoel van zelfwaardering en vertrouwen maakt een mens fitter, enthousiaster en positiever. Niet alleen over zijn/haar eigen kunnen, maar ook richting anderen. Dit gevoel trekken mensen door in hun werk en met een groeiend zelfvertrouwen zullen werknemers nog beter presteren. Tijdens het laatste onderdeel gaan we de focus leggen op het vergroten van zelfvertrouwen door middel van theorie en praktische oefeningen.

INFORMATIE

De doorbraaktraining wordt als in-company training georganiseerd. Bij voorkeur kan ik ook zelf een locatie faciliteren, al wordt hier wel een meerprijs voor gerekend. De training is ontwikkeld voor maximaal twaalf deelnemers per training. Het tarief van de training start vanaf €1995,- exclusief btw. Het tarief geldt voor de complete training, er hoeft geen bijdrage per deelnemende werknemer betaald te worden. 

GROEIMOMENTEN

voor werknemers die:

 • Het gevoel hebben dat ze vastlopen op bepaalde gebieden in hun werkend of persoonlijke leven
 • Een gevoel van aanhoudende stress met zich mee dragen
 • Het moeilijk vinden om grenzen aan te geven 
 • Moeite hebben met het doorhakken van knopen en het maken van keuzes
 • Focus houden moeilijk vinden
 • Productiever aan de slag willen zijn
 • Meer vanuit flow willen werken in plaats vanuit controle
 • Op een gezonde manier met hun emoties om willen gaan
 • Niet bezig willen zijn met het bestrijden van symptomen, maar willen leren hoe zij consistente doorbraken in zichzelf kunnen realiseren door naar de kern te kijken
 • Hun zelfvertrouwen willen vergroten 
 • Zowel hun mentale als emotionele flexibiliteit willen verhogen

Voor werknemers die op zoek zijn naar meer plezier en succes op de werkvloer. En ook voor een vrijer en betekenisvoller leven gaan.

Tijdens de training leer je o.a.:

 • Hoe je (zelf)inzicht vergaart
 • Hoe je (zelf)inzicht effectief in kan zetten voor groei
 • De basis van een fixed en growth mindset
 • Stap voor stap je mindset te veranderen
 • Het belang van een gezonde mindset en hoe je dit kan behouden
 • Op een gezonde manier met emoties om te gaan voor meer rust in jezelf
 • Hoe je consistente positieve verandering creëert vanuit intrinsieke motivatie
 • Het opbouwen van een gezond gevoel van zelfwaardering 
 • Hoe je je zelfvertrouwen vergroot op zowel mentaal, emotioneel en fysiek vlak

De doorbraaktraining biedt werknemers inzicht in eigen ontwikkeling, mindset en blokkades. Dit stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van werknemers om op een gezonde manier te blijven groeien in zowel werk als op persoonlijk gebied. Voor minder stress en meer plezier en succes op het werk.

over de trainer

Nikki pommer

Nikki Pommer (1997) is met eenentwintig jaar één van Nederlands jongste experts op het gebied van persoonlijke groei. Op zeventienjarige leeftijd viel ze uit op school vanwege een burn-out. In plaats van te herstellen via de reguliere zorg, besloot ze haar eigen herstel in te richten door middel van zelfontwikkeling. Ze kwam volledig op basis van intrinsieke motivatie uit haar burn-out.

Inmiddels inspireert ze dagelijks mensen om bewuster in het leven te staan door haar boek De wijze lessen van een twintiger, haar workshops en trainingen. Ze won o.a. de Different is Better-award 2018 en werd opgenomen in de Jonge 100: de lijst met de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren van Nederland. In 2019 werd ze door een unanieme commissie uitgeroepen tot Bredase Smaakmaker en ontving ze een persoonlijke onderscheiding van de burgemeester. Meer over Nikki weten? Klik dan hier

MEER WETEN OF DIRECT BOEKEN?

Heb je vragen over de training? Die beantwoord ik graag voor je. Ook voor directe boekingen kun je contact opnemen.

Instagram

11   40
7   72
19   55
15   89
31   55