ALS SPREKER

Ben je op zoek naar een jonge, enthousiaste spreker met een verhaal dat het publiek zal inspireren? Say no more! Ik kom heel graag spreken voor jouw publiek. Of dit nu voor de klas, tijdens een event of bedrijfsuitje is – I’m in.

Sinds de uitgave van mijn boek werd ik ineens actief gevraagd als spreker en dat vond ik zowel verrassend als supertof. Ik werd namelijk herinnerd aan de eerste keer dat ik werd gevraagd om te spreken voor publiek. Dat was voor een speech tijdens mijn diploma-uitreiking. Ik was zestien en mocht spreken voor maar liefst zeshonderd (!) man over mijn eigen avonturen op de middelbare school.


Een foto uit de oude doos tijdens mijn eerste spreekmoment voor groot publiek.

Op het moment dat ik een inner joke daadwerkelijk hardop vertelde en ik ineens zeshonderd mensen hoorde lachen voelde ik een soort kick van energie en enthousiasme vrij komen. Ik vind het geweldig om mensen te mogen entertainen door middel van het verschaffen van kwalitatieve informatie en een heleboel inspiratie.

Werkvormen

Ik ben als spreker in te huren door middel van verschillende vormen:

  • Talks (20 minuten tot 60 minuten)
  • Gastlessen voor scholen (60 minuten tot 120 minuten)
  • Workshops / Masterclasses (120 minuten tot 240 minuten)

Ik kan genoemde tijdsduur zo vullen met mijn expertise op het gebied van persoonlijke groei, sociale duurzaamheid en bewust ondernemerschap. Uiteraard kunnen we in overleg gaan over de wensen van school of organisatie. Willen jullie bijvoorbeeld een Q&A of toffe opdracht toevoegen aan het programma? Tarieven om mij in te huren als spreker starten vanaf €200,- exclusief btw. Reiskosten zijn hierbij inbegrepen.

Extra: ben je op zoek naar een leuk gebaar voor het publiek waar zij ook na de talk of workshop gebruik van kunnen maken? Tegen een gereduceerd tarief kun je zowel mijn fysiek boek als e-book afnemen.

Voorbeelden

Van mavo-diploma naar creatief ondernemer

Tijdens deze gastles deel ik mijn eigen weg die ik heb afgelegd om te komen waar ik nu ben. Deze gastles geef ik voornamelijk op scholen of binnen trajecten voor gestrande studenten die een nieuwe loopbaankeuze moeten maken.

Het schrijven van een eigen verhaal

Tijdens deze gastles stimuleer ik leerlingen om bewust na te denken over zichzelf, hoe hun leven eruit ziet en waar ze naartoe willen. Door middel van het aanmoedigen van creativiteit schrijven leerlingen een verhaal gebaseerd op hun eigen valkuilen, sterke kwaliteiten en toekomstdromen.

Betekenisvol communiceren als organisatie

Tijdens deze workshop help ik organisaties die voor hun gevoel een stoffig imago hebben met de inzet van betekenisvolle communicatie zodat zij hun klantenservice en communicatie uitingen kunnen optimaliseren voor een betere klantbeleving.

Get Social Academy

De Get Social Academy bestaat uit drie workshops: Social Basics, Social Skills en Social Pro. Deze workshops zijn erop gericht om organisaties te helpen bij de basis van social media tot het punt waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot de nieuwe viral page.

De Get Social Academy is perfect ingericht voor organisaties die jongeren willen bereiken, maar kan uiteraard naar wens van doelgroep ingericht worden.

Dit zijn vier concrete voorbeelden van een groter aanbod aan mogelijkheden. Neem voor een offerte, vragen of resterende mogelijkheden vooral contact met mij op. Ik help je graag!