ALS SCHRIJVER

Mijn liefde voor schrijven is waarschijnlijk al wel naar voren gekomen, maar mocht je het niet onthouden hebben: ik ben dol op schrijven. Grappig genoeg had ik als zesjarige ukkepuk heel veel moeite met woorden. Ik kon alleen maar woorden natekenen, maar kon geen betekenis aan deze woorden geven waardoor ik er letterlijk helemaal niks van begreep.

Na een emotionele uitbarsting en drie bijlessen draaide dit compleet om en ineens ging er een wereld van creativiteit voor mij open, want ineens kon ikzelf betekenis geven aan de woorden die ik daarvoor zo fanatiek op papier had gezet.

Als schrijver, achter de laptop bezig met een verhaal ben ik in mijn element! šŸ˜‰

De creatieveling in mij ontwikkelde zich vanaf dat moment gestaag en diep vanbinnen heb ik altijd gevoeld dat bezig zijn met schrijven & muziek mij het gelukkigste mens op aarde maakt. Daarom besloot ik mijn boek te schrijven en liggen er zeker nog meer ideeƫn op de plank.

Maar om de continuĆÆteit als schrijver vast te houden zie je mij regelmatig als blogger op je scherm verschijnen – en kun je mij inhuren voor je blogs, artikelen en websiteteksten. Daarnaast vorm ik ook graag andere hersenspinsels in je hoofd om tot een fantastisch, sprankelend verhaal.

Mocht je mij als schrijver willen inzetten, neem dan vooral contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven.