ALS STRATEEG

Naast mijn bezigheden als schrijver en spreker ben ik ook in te zetten als communicatiestrateeg. Door de jaren heen hielp ik bijvoorbeeld maatschappelijke dienstverlenende organisaties met het betrekken van jongeren of gaf ik advies bij bestuurlijke vraagstukken in deze sector.

Maar naast deze organisaties hielp ik ook tal van collega-ondernemers met hun vraagstukken om écht betekenisvolle communicatie in te zetten voor duurzame klantrelaties. Door middel van een inspiratie- of break-out sessie help ik je met het beantwoorden van je vragen, of het opzetten van een strategie.

Communicatie is een breed begrip, maar om je wat meer richting te geven help ik bij de volgende vier pijlers: storytelling, conceptontwikkeling, (personal) branding en social media.

Tijdens de sessie adviseer ik je bijvoorbeeld over hoe je het verhaal van jouw bedrijf in kan zetten binnen huidige communicatiestromen, ontwikkel ik een gloednieuw concept met je, kijk ik naar hoe we jouw merk sterker naar buiten kunnen profileren of help ik je met het opbouwen van een consistent social media profiel.

Let op: deze tarieven gaan in vanaf 1 juni. Wil je nog een sessie inplannen tegen het oude tarief? Stuur mij dan een bericht.

Inspiratiesessie

1,5 uur | Tarief €154,- exclusief btw

Werkwijze

  • Zodra je een mail stuurt om een sessie te boeken plannen we binnen 24 uur een sessie in
  • Van te voren stuur ik je een aantal vragen toe en maak ik ter voorbereiding van de sessie alvast een korte analyse
  • Tijdens de sessie gaan we 1,5 uur aan de slag met brainstormen over concrete oplossingen
  • Na de sessie krijg je binnen 5 dagen een samenvatting van het gesprek met de belangrijkste tips of follow-ups

Break-out sessie

3 uur | Tarief €285,- exclusief btw

Werkwijze

  • Zodra je een mail stuurt om een sessie te boeken plannen we binnen 24 uur een sessie in
  • Van te voren stuur ik je een aantal vragen toe en maak ik ter voorbereiding van de sessie alvast een korte analyse
  • Tijdens de sessie gaan we 3 uur aan de slag met het neerzetten van een concrete (communicatie)strategie
  • Na de sessie krijg je binnen 3 dagen de strategie doorgestuurd met belangrijkste tips en follow-ups

Zowel de inspiratie- en break-out sessies kunnen online plaatsvinden of op een gewenste locatie in Breda. Sessies zijn in principe 1-op-1, mocht je nu met meerdere deelnemers willen aansluiten – stuur me dan even een berichtje.

Wil je een sessie boeken of heb je andere vragen? Neem dan vooral contact met me op. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan en help je graag met het beantwoorden van je vraag. Mocht je mij langer willen inzetten als communicatiestrateeg door middel van een adviestraject, wil ik je ook verzoeken contact op te nemen voor de mogelijkheden.